Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Angyaltánc - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
A különleges színvilágú kis angyalkát vörösréz lemezre, festőzománc és sgraffito technikával készítettem. A munkám elkészítéséhez először csak egyetlen ékszerzománc alapot használtam, majd mivel a háttér zöldesre kezdett kiégni, így egy szép bordó iszapzománccal próbáltam finomítani azt, ami csodaszép sejtelmes színvilágot teremtett a medálon. A réz lemezen több rétegben felfestett porrá tört üveg többszöri égetésével emeltem ki az angyalka alakot. A tűzzománc színben harmonizáló, bordó színű, 4 szálas viaszolt zsinórra került, bronzvörös színű szerelékekkel. A nyaklánc hossza 44+5 cm, lánchosszabbítóval. A medál mérete: 4 x 3 cm.
Összetevők

vörösréz lemez, ékszerzománc, szalagvég, delfin kapocs, viaszolt zsinór, medál akasztó

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

tűzzománc, ékszerkészítés

Jellemző
ékszer, nyaklánc, medálos nyaklánc, tűzzománc, egyedi, kézműves, ajándék, lélekmelengető, angyal, nőnek, lánynak, vallásos, angyalos, elegáns

Színek

bordó, réz, rózsaszín

Termékkód

3974786

Az alább megadott szállítási díjak csak az ékszerekre érvényesek! Tűzzománckép vásárlása esetén a csomagfeladás díja (egy kép esetén): 3000 Ft.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 100 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 200 Ft 1 600 Ft

Készítette

andreart

andreart

Hiszek abban, hogy aki szép dolgokkal foglalkozik, azt rossz szándék nem vezérelheti.

5 (349)

andreart boltja  ›

Róla mondták

“A legnagyobb megtiszteltetés, amikor egy ilyen tehetség vásárol tőlem mint Andi! :) Nagyon köszönöm, mindenkinek szívből ajánlom! <3”

Matra Matra

Egyedi rendeléseket is vállal

andreart további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek