Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
BABAFORGÓ, Űr cica, Cicás Babaszoba dekoráció, Új baba, Kismama, Bolygók
Mancsicsi szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 01. 31-ig nem lehet megvásárolni.
Mancsicsi szabadsága vagy egyéb elfoglaltsága miatt ideiglenesen nem tud szállítani, ezért termékeit 2021. 01. 31-ig nem lehet megvásárolni.
BABAFORGÓ, Űr cica, Cicás Babaszoba dekoráció, Új baba, Kismama, Bolygók leírása
Űrcicás babaforgó
BABAFORGÓ, Űr cica, Cicás Babaszoba dekoráció, Új baba, Kismama, Bolygók jellemzői
kézműves termék, készítette:
Mancsicsi
technika
jellemző
típus
fizikai
termékkód
3846060
feltöltve
2020. szeptember 21.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
BABAFORGÓ, Űr cica, Cicás Babaszoba dekoráció, Új baba, Kismama, Bolygók szállítása
Személyes átvétel 14. kerületben (1147) megadott időpontokban. Készpénzes fizetésre sajnos nincs lehetőség
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 200 Ft | 200 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
BABAFORGÓ, Űr cica, Cicás Babaszoba dekoráció, Új baba, Kismama, Bolygók alkotója: Mancsicsi

"Álmodozónak hívnak minket, pedig mi vagyunk azok akik soha nem alszanak"
Idén lesz 18 éve, hogy árulom a kis gyártmányaimat. Vízfestékkel kezdtem, de végül a gyapjúnál kötöttem ki. Megjártam a világot (USA- és vissza) Volt szerencsém árulni nagy sikerrel világszerte (mukibaba néven). Kifejezetten specializálódtam BABAFORGÓKRA, NÉVTÁBLÁKRA Hazaszeretetem ugyanolyan erős mint a kreativitásom. Nem tudom kordában tartani! Termékeimet szívvel lélekkel készítem. Mindig egyedi szabásminta alapján. Nagymértékben inspirálták korábbi munkáim a japán karakterek, de ahogy én is munkám is kicsit érettebb lett az évek múlásával. Mindazonáltal tükrözik gyermeki rálátásomat a világra. Ez talán soha sem fog változni, hozzon bármit is az élet. Törekszem kizárólag minőségi anyagokkal dolgozni - többnyire olasz és amerikai - az aktuális trendeket bele igyekszem szőni a termékeimbe.
Remélem neked is tetszik!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
xoxo
Mancsi-csi (Kata)
Idén lesz 18 éve, hogy árulom a kis gyártmányaimat. Vízfestékkel kezdtem, de végül a gyapjúnál kötöttem ki. Megjártam a világot (USA- és vissza) Volt szerencsém árulni nagy sikerrel világszerte (mukibaba néven). Kifejezetten specializálódtam BABAFORGÓKRA, NÉVTÁBLÁKRA Hazaszeretetem ugyanolyan erős mint a kreativitásom. Nem tudom kordában tartani! Termékeimet szívvel lélekkel készítem. Mindig egyedi szabásminta alapján. Nagymértékben inspirálták korábbi munkáim a japán karakterek, de ahogy én is munkám is kicsit érettebb lett az évek múlásával. Mindazonáltal tükrözik gyermeki rálátásomat a világra. Ez talán soha sem fog változni, hozzon bármit is az élet. Törekszem kizárólag minőségi anyagokkal dolgozni - többnyire olasz és amerikai - az aktuális trendeket bele igyekszem szőni a termékeimbe.
Remélem neked is tetszik!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
xoxo
Mancsi-csi (Kata)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek