Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu
Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu
Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu
Natúr tálaló szív motívumokkal - fogantyúval ellátot fenyő tál  - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - tálalás - kínálótál - Meska.hu
30x60 cm-es, 1cm magas, puhafenyőből készült tálaló. Súlya 1,5kg. Elkészítéséhez vásároltam natúr fenyőpolcot és 2 db antikolt fém fogantyút. Nálunk kint a kertben és egy esős vasárnap bent a házban is jól jön egy guszta tálaló a konyhában. Innen az ötlet. Vajon, milyen tálat készíthetek fából? A tálaló tervezésekor a finomság, letisztultság volt a célom. A ceruzával előrajzoltam a lekerekített sarkokat, majd fűrésszel levágtam, csiszolópapír segítségével az éleket lecsiszoltam. Kijelöltem és kifúrtam a fogantyúkhoz szükséges lyukakat. Mivel szeretek mindenféle dolgot kipróbálni, nem véletlen, hogy begyűjtöttem már több formájú stencilt. Ehhez a natúr tálhoz a szív motívumot vettem elő. Egyesével szivaccsal festettem meg a stencil formákat fehér illetve gyöngy-bronz-fehér színekben – akril művészfestéket használva, mellőzve minden médiumot a festékből, különben elfolyhat a forma. Az akrilfesték teljes száradása után selyemfényű lakkal festettem le a fát több rétegben, majd a foganytúkat rácsavaroztam. Ajánlom ezt a tálat egy romantikus borkóstoló sajtkínálatának tálalásához.
Elérhetőség

Késztermék, azonnal szállítható

Típus

Kézműves termék

Technika

festett tárgyak

Jellemző
otthon & életmód, konyhafelszerelés, tálalás, tálalás, kínálótál, natúr, szív, antik, fenyő, romantikus, anyáknapja

Szín

beige, fehér

Termékkód

4603969

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
0 Ft 0 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft

Készítette

BohemKucko

BohemKucko

A fa új élete - otthonunk éke; akril festmények vászonra, fára

5 (32)

BohemKucko boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szép kivitelezésű, különleges, vidám hangulatú akasztót kaptunk gondosan csomagolva, köszönjük szépen. Az alkotó termékeit jó szívvel ajánlom.”

cuci25

Egyedi rendeléseket is vállal

BohemKucko további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek