Mire gondol a cica? Türkizkék neszesszer cirmos cicával
Te sem találsz soha semmit a táskádban? Az apróbb tárgyakat garantáltan biztos helyen tudhatod ebben türkizkék neszesszerben, amin egy ...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: textil, cipzár, gomb, fonal, barkácsfilc
technika: varrás, hímzés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Mire gondol a cica? Türkizkék neszesszer cirmos cicával leírása
Te sem találsz soha semmit a táskádban? Az apróbb tárgyakat garantáltan biztos helyen tudhatod ebben türkizkék neszesszerben, amin egy szerelmes cica mosolyog. Tarthatsz benne zsepit, sminkcuccokat, vitaminokat vagy akár az örökké elkallódó pendrive-okat.
A szütyő mérete: Sz21 cm, M16,5 cm. Az anyaga türkizkék lazább szövésű vászon, a cipzárja orgonalila. Táskavetexet vasaltam a belsejébe, ettől szebb, merevebb a tartása. A cica 9x5,5 cm, szürke-fehér csíkos szövött anyagból van, géppel tűztem a neszire. A szeme lila műanyag gomb, a száját kézzel hímeztem. Farkincáját fonalból készítettem és jó erősen rögzítettem az alapra. Gondolatfelhője barkácsfilcből van, egy lila alapon fehér pöttyös szívecskét varrtam bele.
A neszi bélése halványkék alapon nagy fehér pöttyös pamutvászon. A sminkcucc csak illusztráció.
A személyes átvétel Budapesten megoldható az Örs vezér téren vagy a Köki Terminálban, esetleg a 2-es metró vonalán tetszőlegesen megbeszélt helyen.
A neszesszert bélelt borítékban, ajánlva postázom, melynek ára: 575 Ft.
Ha legalább két terméket rendelsz a boltomból, a postaköltséget átvállalom!
A termék állatszőr és dohányfüst mentes helyen készült.
Köszönöm, hogy benéztél Uhuhoz és barátaihoz! :)
Mire gondol a cica? Türkizkék neszesszer cirmos cicával jellemzői
Mire gondol a cica? Türkizkék neszesszer cirmos cicával szállítása
FÜLGARANCIA minden termékre.Ha a kulcstartód akasztója elrongyolódik vagy elszakad, esetleg az Uhud bojt füle kioldódik és kócos lesz a vásárlástól számított egy éven belül, bátran küldd vissza nekem, díjmentesen megjavítom és postázom a címedre!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 500 Ft | 0 Ft |
Mire gondol a cica? Türkizkék neszesszer cirmos cicával alkotója: uhuesbaratai

Először ajándékba varrtam egy baglyot, s mert igazi madár-mániás vagyok, hamarosan sorra készültek a különböző uhuk. Imádom a színeket és a mintás textileket, elég sok maradék anyag összegyűlt belőlük itthon, a dédmamámtól pedig örököltem egy nagy doboznyi gombot, szóval a feltételek adottak voltak :)
Ez a hobbi nőtte ki magát odáig, hogy ma már megélhetéssé vált, s a baglyok már egy egész erdőt be tudnának népesíteni, s az első Uhunak időközben barátai is lettek: békák, hiúzok, cicák, nyuszik és vadmalacok. S ki tudja, mi jöhet még!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek