Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
Matyó mintás terítő - otthon & életmód - konyhafelszerelés, tálalás - Meska.hu
Gyönyörű matyó minta, eredeti Mátra selyemmel hímeztem. Formája enyhén ovális inkább, mint kerek. Alapja fehér műszálas anyag. Mérete 58x53 cm. Postaköltséget megközelítőleg írtam, ez változó, mert a súlytól is függ az ár. Kb. ennyibe szokott kerülni egy ilyen súlyú csomag. Buborékos nagy méretű borítékban küldöm ajánlva és elsőbbségivel.
Összetevők

műszálas anyag, mátra selyem hímző fonal

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

hímzés

Jellemző
otthon & életmód, konyhafelszerelés, tálalás, matyó, népművészet, hímzett

Színek

piros, rózsaszín, zöld

Termékkód

3935648

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
915 Ft 915 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép a cipő, amit hímeztettem.Mint egy kisgyerek ,úgy örültem neki. Rendes, kedves, segítőkész eladó! Bátran ajánlom mindenkinek.”

vikori

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek