Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu
Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu
Rózsabox fa dobozban vintage bézs-púder-mályva virágokkal -  - Meska.hu
PEDAGÓGUSNAPRA TANÁR-TANÍTÓ ÉS ÓVÓ NÉNIKNEK Virágdoboz vintage bézs-púder-mályva selyemvirágokkal készült és zöldekkel lett díszítve. A fehér fa dobozt bőrszalaggal és fehér fa szívecskével és strasszkővel díszítettem 11 x 11 cm méretű fadobozt töltöttem meg selyemvirágokkal, zöldekkel. Magassága: 8 cm. Teljes magassága virágokkal együtt: 17 cm. Anyák napjára, ballagásra,diplomaosztóra, születésnapra, névnapra, pedagógus napra is gyönyörű ajándék lehet ez a virágbox. Esküvőkre is szülői köszönet virágként készítjük ezeket a különleges virágboxainkat. Igazi különlegesség. Amennyiben anyák napján Édesanyádat szeretnéd meglepni ezzel a csodaszép boxal, kérésedre az Ő címére is tudjuk közvetlenül postázni.Ha így kérem, a megrendelésednél kérlek jelezd.
Összetevők

barna fa doboz, selyem virág, zöld kiegészítők, bőr szalag, fehér fa szívecske, strasszkő, fa

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

virágkötés

Jellemző
köszönetajándék, névnap, születésnap, esküvő

Színek

beige, fehér, rózsaszín

Termékkód

3730782

Személyes átvétel is lehetséges, Veszprémben.
Vásárlás után kérlek egyeztessünk a kívánt szállítási módról.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 630 Ft 1 630 Ft

Készítette

vintageajandek

vintageajandek

Vintage stílusú fa termékek,lakás díszek ,különleges technikával - a különleges és igényes dekoráció kedvelőinek

5 (143)

vintageajandek boltja  ›

Róla mondták

“Csodaszép dobozkát kaptam. Gyorsan megérkezett. Nagyon elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek a készítőt.”

PomPomTunder PomPomTunder

vintageajandek további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek