Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Kalocsai minta, eredeti színezéssel, de nem puppets perlé fonallal hímeztem, hanem kordonet selyem fonallal. Ha valaki perlével kérné a karkötő hímzését, azzal is elkészítem szívesen. A szélét is kézzel hímeztem, ehhez Eldoado puppets fonalat használtam. Alapja fehér műszálas anyag. Mérete: a hímzett rész18 cm. Tettem rá lánchosszabbítót, hogy méretre lehessen kapcsolni. A láncra tettem díszítésül 1-1 szem tekla gyöngyöt és gyöngykupakot. Delfinkapoccsal záródik. Teljes hossza 22 cm. A középső nagy virágnál a szélesség 6 cm és arányosan keskenyedik a szélesség a karkötő vége felé. Minden szerelék ezüst színű.
Összetevők

fehér műszálas anyag, kordonet selyem hímző fonal, eldorado puppets fonal, lánc, tekla gyöngy, gyöngykupak, szerelőpálca, delfinkapocs, gyöngy

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 2 munkanap

Termék típusa

Népművész termék

Technika

ékszerkészítés, hímzés

Jellemző
ékszer, karkötő, hímzett, kalocsai, népművészet

Színek

ezüst, kék, piros

Termékkód

4174083

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
915 Ft 915 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyönyörű nyaklánc!Nagyon örülök neki!:)”

Halacska5

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek