Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu
Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu
Zöld hímzett karkötő - ékszer - Meska.hu
Ezt az aranyos kis kalocsai mintát 3 fajta zöld fonallal hímeztem. A virágok közepe fehér. Ismét eltértem a népművészet színeitől és a fonal sem puppets perlé, hanem kordonet selyem. Ha valaki perlével kérné, azzal is szívesen elkészítem. Alapja fehér műszálas anyag tettem rá egy kis rövidke láncot, hogy méretre lehessen kapcsolni. Díszítésül tettem rá fityegőt, egy szívecskét. Mellé egy sötétzöld tekla gyöngyöt is. A szélét is kézzel hímeztem. Delfinkapoccsal záródik. Minden szerelék ezüst színű rajta. Mérete, hímzett része 17 cm. Teljes hossza 22 cm Szélessége 4,5-5 cm.
Összetevők

fehér műszálas anyag, kordonet hímző fonal, tekla gyöngy, fityegő /szívecske/, lánc, delfinkapocs, szerelőkarika, szerelőpálca

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

ékszerkészítés, hímzés

Jellemző
ékszer, kalocsai, népművészet, hímzett

Színek

ezüst, fehér, zöld

Termékkód

4513560

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
915 Ft 915 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyönyörű nyaklánc!Nagyon örülök neki!:)”

Halacska5

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek