Csábos táska - 20cm-es dupla fémkerettel
Egy őszi reggel van. Én indulásra készen itt lógok a fogason!
Biztos engem viszel ma is, hiszen mindened nálam van. Nézzük csak! Egyik...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: bőr, lenfonal, fém keret, textilbélés
technika: bőrművesség

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Csábos táska - 20cm-es dupla fémkerettel leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Egy őszi reggel van. Én indulásra készen itt lógok a fogason!
Biztos engem viszel ma is, hiszen mindened nálam van. Nézzük csak! Egyik zsebemben itt van pénztárcád, az igazolványaid, zsebkendők és a szemüveged. Másik zsebemben sminkcucc lapul.
Induláskor még megkapom a telefonod, na meg a kulcsod is?
Úgy várom már, hogy a kezedbe legyek!
Üdvözöllek!
Te engem választanál? Csábos táska vagyok. Hogy honnan a nevünk? Szerintem már téged is elcsábítottalak!
Gyorsan nézzünk pár infót a családról: fémkeretünk 20cm széles, a bőrrész legszélesebb része 22cm, magassága 18cm, vastagsága 9cm. Dius főrészeim közé kézi kéttűs szíjgyártó varrással (ez nagyon erős technika ám) kédert (varrásvédő és díszítmény is egyben) varrt. Marhabőrből vagy kecskebőrből készülünk, szép mintás textilbélést is kapunk. A fémkeretembe a bőr stabilan bele van varrva, ragasztva. Kezedbe a kerethez fixen rögzített díszes fémpánttal simulunk.
Nem szeretnéd, ha szembejönnék veled az utcán?! Ne aggódj, csak kis szériában készülünk, és bélésünk vagy egy apró részletünk biztosan különbözik! Hiszen családunk minden tagja egyedileg, csak kézzel (gépek használata nélkül) készül. De, ha mégis találkoznál egyik tesómmal: hát állj szóba a gazdájával, hiszen hasonló az ízlésetek.
Na, mit gondolsz?
Ugye, jöhet valamelyikünk?!
Csábos táska - 20cm-es dupla fémkerettel jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Csábos táska - 20cm-es dupla fémkerettel szállítása
Személyes átvételre heti 3 alkalommal a Hévízi Termelői Piacon van lehetőség.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 600 Ft | 1 600 Ft |
Postán maradó, előre fizetéssel. POSTA CÍMÉT kérlek add meg. | 1 300 Ft | 1 300 Ft |
Csábos táska - 20cm-es dupla fémkerettel alkotója: ddius

Boltomban bőrműves és nemezelt termékek széles választékában kutakodhatsz. Találsz itt tolltartót, mobiltokot, bicskatartót, tarsolyt, válltáskát, övet, ékszert. Munkáim kizárólag kézműves technikával előállított népművészeti hagyományokon alapuló alkotások.
Tetszik a munkám, de még jobb lenne egy kis változtatással?
Szólj nyugodtan! Bármelyik terméket elkészítem kívánságaid szerint. Legyen szó a színéről, méretéről vagy díszítéséről.
Jó nézelődést és vásárlást nálam!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Zala megye
regisztráció: 11 éve
interjú ddius alkotóval