Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu
Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu
Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu
Babaváró ajándék - álmodozó balerina maci - RENDELHETŐ - játék & sport - plüssállat & játékfigura - maci - Meska.hu
Himalaya Dolphin Baby pihe-puha plüss Oeko-Tex fonalból horgoltam ezt a macit. 32 cm magas, pont alvóka méretű. Párnatöltettel van tömve, ezért nagyon jó ölelgetni, és ha a pici ráfekszik, nem fogja megnyomni. Az arcocskáját kézzel hímeztem, nincs benne egyetlen műanyag alkatrész sem! Minden varrást kétféle fonallal is megerősítettem, nyakáról a szalag levehető. A teste mogyoró barna, a ruhája rózsaszín, a szalag a cipőcskén is szép fényes fehér. Babakocsiba, babaágyba, de később ovis alvókának is jó barátnője lesz egy pici lánynak. A rózsaszín takaró szetthez harmonizáló színben készült, ezért azzal együtt nagyon szép ajándék lehet! A fonal: Himalaya Dolphin Baby oeko-tex- 40 fokon mosható, szárítógépben nem szárítható, nem vegykezelhető. Párnatömő anyaggal tömtem. Ajándékba összeválogathatsz több dolgot is a maci mellé. Ezeket megtalálod a boltomban. Szettben is megveheted, úgy olcsóbb! Nézz körül nálam… Sok vidám percet kívánok hozzá!
Összetevők

textil

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 10 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

horgolás

Jellemző
játék & sport, plüssállat & játékfigura, maci, összeválogató

Színek

fehér, rózsaszín

Termékkód

3636415

Személyes átvétel Budapesten megoldható.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 600 Ft 1 900 Ft

Készítette

Róla mondták

“A vásárolt áru minősége kifogástalan és az eladó is kedves, segítőkész volt. Ajánlom másoknak is!”

HFBogi

Egyedi rendeléseket is vállal

KSzGyopar további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek