Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu
Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu
Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu
Babaváró ajándék - macis szett - rendelhető - játék & sport - babalátogató ajándékcsomag - Meska.hu
Rózsaszín Alice Puffy és fehér Himalaya Dolphin Baby Oeko-tex pihe-puha plüss fonalakból horgoltam ezt a takaró és párna szettet. A párna 25x38 cm, magassága szinte semmi. A fonal annyira puha, hogy teljesen lapos lesz. A nyak felőli részen nincsenek fehér fodrok. A takaró 70x90 cm. Babaágyba vagy babakocsiba is megfelelő méretű. Himalaya Dolphin Baby pihe-puha plüss Oeko-Tex fonalból horgoltam ezt a három kis golyóból álló cumiláncot. 27 cm hosszú a szalaggal együtt. Rózsaszín, fa csattal kapcsolható a ruhához. Kérlek, soha ne hagyd egyedül a picit amikor cumiláncot használsz! Mindig figyelj, nehogy belegabalyodjon! Himalaya Dolphin Baby pihe-puha plüss Oeko-Tex fonalból horgoltam ezt a macit. 27 cm magas, pont alvóka méretű. Párnatöltettel van tömve, ezért nagyon jó ölelgetni, és ha a pici ráfekszik, nem fogja megnyomni. Az arcocskákat kézzel hímeztem, nincs benne egyetlen műanyag alkatrész sem! Minden varrást kétféle fonallal is megerősítettem, nyakáról a szalag levehető. A teste mogyoró barna, a ruhája rózsaszín, fehér a mamusza. A szalag a nyakában is szép fényes fehér. Babakocsiba, babaágyba, de később ovis alvókának is jó barátnője lesz egy pici lánynak. A fonal: Alice Puffy és Himalaya Dolphin Baby Oeko-tex - 30 fokon mosható, szárítógépben nem szárítható, nem vegykezelhető. Sok vidám percet kívánok hozzá!
Összetevők

textil

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 15 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

horgolás

Jellemző
játék & sport, babalátogató ajándékcsomag, összeválogató

Színek

fehér, rózsaszín

Termékkód

3636389

Személyes átvétel Budapesten megoldható.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
1 600 Ft 1 900 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép és igényes terméket kaptam. Látszik, hogy az Eladó szívét-lelkét bele adja a termékbe amit készít. Mindenkinek ajánlom! ”

FNikica

Egyedi rendeléseket is vállal

KSzGyopar további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek