Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu
Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu
Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu
Flamingós újraszalvéta (30 x 30 cm) - táska & tok - uzsonna- & ebéd tartó - szendvics csomagoló - Meska.hu
Dobd fel a hétköznapokat ezzel a nyári, flamingó mintás mosható, környezetbarát szalvétával, melynek belső anyaga vízálló és egyben légáteresztő, így nem fogja a szalvétába csomagolt szendvicsed összekoszolni a táskád. A PUL anyag (bélés) valamint a külső pamut anyag is Öko-Tex minősítésű, élelmiszerbiztos. A szalvéta mérete 30 x 30 cm, egy zsemle, szendvics fér el benne. A szalvétát én 40 °C-on szoktam mosógépben mosni, vasalni nem szabad, a vízálló réteg miatt. Azért kezdtem el ilyen újraszalvétában hordani a szendvicseimet, kenyereimet a hétköznapokban, mert elgondolkoztam, ha minden nap egy műanyag zacskót használok erre a célra, még ha gyakran többször is fel lehet használni azt a zacskót, akkor is csak magam, sok műanyag hulladékot termelek a hetek során. Ha Te is csökkenteni szeretnéd a napi hulladék mennyiséget, próbáld ki ezeket az újra és újra használható szalvétákat. Szerintem könnyen meg lehet szeretni a használatukat. :)
Összetevők

pul, pamut

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
táska & tok, uzsonna- & ebéd tartó, szendvics csomagoló, újraszalvéta, ajándék, flamingó, nyár, öko, zerowaste, hulladékmentes, barátnő

Színek

pink/magenta, piros

Termékkód

4648630

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
750 Ft 750 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
850 Ft 850 Ft
Foxpost (előre fizetéssel)
1 190 Ft 1 190 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyorsan megérkezett a rendelt termék, az eladó mindenről informált, nagyon kedves volt, a rendelt termék is szuper! Köszönöm szépen! +++++”

Rácz Szabolcs128157

Egyedi rendeléseket is vállal

annailles további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek