Neked készül kb. 21 munkanap alatt                                                                            

A papucsokat kézzel készítem, magyar juhok lenyírt gyapjából. 
A gyapjút festem, tervezem, formázom, gyúrom.  A kész papucsot cipésztől örökölt kaptafán szárítom. A teljes száradás után kézzel varrom fel a bőrt a talpára, hogy minél tovább bírja a strapát.
Vastag, erős, kényelmes, masszív, mégis könnyű és nagyon jó meleg papucsokat készítek.
Célom, hogy minél tartósabb legyen, és sok örömet, melegséget leljen benne viselője.
Rendelésre bármilyen színben és mintával, bármekkora felnőtt méretben készítek.
A gyapjúból készült nemezpapucs a fölösleges nedvességet felszívja és elpárologtatja, a láb szellőzik benne, ugyanakkor a test hőjét tökéletesen megtartja.
A nemezpapucsban nem tud fázni a láb.
100% helyi kézműves termék, 100% helyi természetes anyag.
A nemezpapucsok "alá" igény szerint (a papuccsal megegyező színekben) nemezszőnyeget, ágyelőt is örömmel készítek. 
A "nulla-hulladék" igénynek is megfelel, hiszen mind a gyapjú, mind a bőr gyorsan visszabomlik a természetbe, tehát komposztálható.                            

A szállítást GLS-sel, vagy postai csomagként tudom megoldani, előre utalás után, vagy utánvéttel.
Személyes átvétel Zamárdiban vagy környékén lehetséges.	

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

|  | Egy termék | Több termék | 

| Személyes átvétel (Somogy megye)
 | 0 Ft | 0 Ft | 

|  házhoz szállítás előrefizetéssel | 2 390 Ft | 2 390 Ft | 

|  háztól-házig futár előrefizetéssel | 3 260 Ft | 3 260 Ft | 

| Postai küldemény előre fizetéssel | 2 500 Ft | 2 500 Ft | 

| Postai küldemény utánvéttel | 4 000 Ft | 4 000 Ft | 

| Futárszolgálat utánvéttel | 2 500 Ft | 2 500 Ft |