Sportoláshoz, iskolába vagy akár utcai viseletként is ajánlom ezt a csillagmintás dekorvászonból készült kék-fehér apró kockás pamutvászonnal bélelt zsinóros hátizsákot. Méretei: 32 cm széles, 40 cm magas. A táska alja és a zsinórház vízlepergetős anyagból készült.
A postázáshoz én a postán maradóra feladást ajánlom, mivel így ez csak 900,- Ft-ba kerül. Az "egyéb szállítási módok"-ban tudod kiválasztani ezt a lehetőséget. Ha ezt a szállítást választod, akkor kérlek, add meg annak a postának a címét, ahová szeretnéd, hogy a csomagod megérkezzen! Ha ezt választod, akkor feltétlen írd meg nekem annak a postának a címét, ahová szeretnéd, hogy megérkezzen a kiválasztott termék.
Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
csomagautomata előrefizetéssel
|
1 290 Ft |
1 290 Ft |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |
Postán maradó
|
900 Ft |
1 000 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel (csomag)
|
2 000 Ft |
2 200 Ft |