Mustár-barna hátizsák
100 % pamut, erős vászonból készült ez a 2:1 táska. Karabinert, csatot nem használtam a pántjánál, mert eddig nem volt velük jó tapaszt...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: pamut, cippzár, merevítés
technika: varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Mustár-barna hátizsák leírása
100 % pamut, erős vászonból készült ez a 2:1 táska. Karabinert, csatot nem használtam a pántjánál, mert eddig nem volt velük jó tapasztalatom ( a karabinerek rendszeresen eltörtek, főként, ha kicsit nagyobb súly volt a táskában),így áttértem a lazább fazonú, kötős megoldásra. Ha akarod, a képen látható módon hátizsákként, ha pedig a pántokat összekötöd, váll- vagy oldaltáskaként viselheted. Ezzel a megoldással nőtt a táska teherbírása is, így egy kirándulás vagy bevásárlás alkalmával is használható.
Praktikus: elöl egy nagy zseb, hátul egy cipzáras zseb, belül egy cipzáras és egy sima zseb, valamint karabiner a kulcsnak
Kívül erős vászon, belül pamut, így tartósabb, mint műbőr társai.
Kézzel mosás javasolt, de gépben is mosható.
Mérete: 33x43 cm, 2x115 cm a pánt
Más színkombinációban is kérhető.
Mustár-barna hátizsák jellemzői
Mustár-barna hátizsák szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Futárszolgálat utánvéttel | 2 080 Ft | 2 080 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 530 Ft | 1 530 Ft |
Mustár-barna hátizsák alkotója: Barnabe

Ezen az oldalon kizárólag egyedi, kézzel készült használati tárgyakat találsz, melyek egytől egyig textilből készültek.
Iparművészeti szakközépbe jártam, ahol ruhaipari szakon megtanultam alap szinten varrni. Majd érettségi után egész más irányba sodort az élet. Építészmérnök lettem. De hamar férjhez mentem, jöttek a gyerekek, és olyan tevékenységet kellett kitalálnom magamnak, amit itthon tudok végezni. Visszatértem a varráshoz, bár korábban nem szerettem, most megtaláltam azt a területet, amiben nagy örömemet lelem, és remélem, hogy mások is.
Nagyon fontos számomra a visszajelzés, mert mindig abból tanulok.
Köszönöm a látogatást!
Jó szemezgetést kívánok!
Barnabé
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek