Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu
Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu
Mozaik lámpa - bézs - otthon & életmód - lámpa - hangulatlámpa - Meska.hu
A barna különböző árnyalataiból vágott üvegdarabokkal díszített henger alakú lámpa különleges és egyedi dísze lehet otthonodnak. Esténként meleg hangulatot varázsolhatsz vele szobádba. Az üveglámpa alapra színes Spectrum üveget ragasztottam üvegmozaik technikával. Minden egyes üvegdarabot egyenként vágtam. Hasonlót szívesen készítek Neked más színárnyalatban is. Mérete: 22 cm x 10,5 cm Súlya: 1,1 kg
Összetevők

spectrum üveg, mozaikragasztó, barna fúgázó anyag

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

mozaik, mindenmás

Jellemző
otthon & életmód, lámpa, hangulatlámpa, barna, bézs

Színek

barna, beige

Termékkód

3264386

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft

Készítette

Róla mondták

“Csodálatos lámpa, nagyon kedves, segítőkész, lelkiismeretes Eladó! Imádom! Örülök, hogy felleltem! Több lámpát is vettem/ veszek majd a jövőben Tőle. Bátran ajánlom!”

rahel123

Egyedi rendeléseket is vállal

REMuhely további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek