Kis termés tündér vagy manólány olvasgatás közben egy kedves gomba alatt. Festett gyapjúból, tűvel nemezeltem tömörré a pöttyös gombát,...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyaga: gyapjú, zsenilia drót, fa
technika: nemezelés

Kislány könyvvel


   
   

Kislány könyvvel leírása

Kis termés tündér vagy manólány olvasgatás közben egy kedves gomba alatt. Festett gyapjúból, tűvel nemezeltem tömörré a pöttyös gombát, aztán kis falapocskára ragasztottam. Teheted ablakpárkányra, asztaldísznek, waldorf iskolák évszakasztalaira, nagyon vidám jelenség.

Kislány könyvvel jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
összetevő

technikatípus
fizikai


termékkód
3771032

feltöltve
2020. június 29.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Kislány könyvvel szállítása

Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 1 600 Ft 1 600 Ft
postán maradó levélküldemény 795 Ft 795 Ft
postán maradó levélküldemény elsőbbségi 920 Ft 920 Ft

Kislány könyvvel alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben.
Szabadidőmben szívesen alkotok gyapjú figurákat, mindig a folyamat közben dől el, hogy az adott mennyiségű gyapjúból többórányi aprólékos munkával ki is születik. Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek