Könyvboly táska
Egy régi könyvtárszoba, polcokon könyvek, telefon, vitorlás hajó díszíti a táska elejét.
Hátulján mobiltartó zseb található. A füle ál...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: vászon, flíz, csipke, zip-zár
technika: varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Könyvboly táska leírása
Egy régi könyvtárszoba, polcokon könyvek, telefon, vitorlás hajó díszíti a táska elejét.
Hátulján mobiltartó zseb található. A füle állítható nagyságú. zip-zárral záródik.
A belsejében 2-2 zseb található mindkét oldalán. A táskát flízzel béleltem így, erősebb és steppeltem is az anyagot.
mérete: 37*29 cm
füle: 120-ig cm állítható hosszú
Mosógépben mosható, nem engednek a színek.
Átvétel: Győr, Veszprém, Budapesten megoldható.
Könyvboly táska jellemzői
Könyvboly táska szállítása
Személyes átvételt tudok biztosítani, Győrben, Veszprémben és Budapesten, előre egyeztetett időpontban, díjmentesen. Kérlek írj és megbeszéljük a részleteket.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 600 Ft | 600 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 750 Ft | 750 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 850 Ft | 850 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 1 250 Ft | 1 250 Ft |
Futárszolgálat utánvéttel | 1 250 Ft | 1 250 Ft |
Könyvboly táska alkotója: Bejja76

Nagyon sok technikával foglalkoztam már (amikor még volt elég időm) decopage, gyöngyfűzés, üvegfestés, matrica festés, még a kosárfonásba és agyagozásba is belekóstoltam. Mindezt felületesen érintettem, nem olyan tökéletesen kifinomultan mint az itt látható Meskások.
A varrás gyerek korom óta elkísért, az anyagok sokszínűsége, variálhatóságuk, és a sikerélmény amit nyújtott egy elkészült ruhadarab, amit magamnak készítettem ,nagyon lelkesített.
Az ötleteimet tudtam velük megvalósítani, a falvédőimben most az elképzelt mese világokat teszem elérhetővé.
Újabban a foltvarrás rejtelmei, izgalmas ötletei, a minták összhatása bűvölt el.
Most gyerekeknek való falvédőket, takarókat,és táskákat, bevásárló szatyrokat varrogatok.
Remélem tetszenek és ötletesnek találjátok ti is. Szerencsére évente egy kiállításra hívnak, amire mindig új termékeket alkotok. Így az oda készítette alkotásokat is hamarosan feltöltöm az oldalamra. Babákat, kabalákat, táskákat is készítettem.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek