Kiszáradt, hámló, normál és zsíros fejbőrre is használható.
Helyreállítja a bőr faggyútermelését és regenerálja a bőrsejteket.
A kókuszolaj megnyugtatja és hidratálja a fejbőrt, rendbe hozza a megviselt hajat, megelőzi a hajvégek töredezését és nem mellesleg segíti a vegyszermentes szappan habzását természetes módon.
Olíva olaj vitaminokban, antioxidánsokban rendkívül gazdag, ápolja és hidratálja az igénybevett töredezett hajvégeket. A haj mélykondicionálója.
Erös fözet a csalánból , és borsmentából serkenti a fejbőr vérellátását, csökkenti a haj zsírosságát, korpásságát
A búzasörben lévő komló nyugtatja a bőrt, gyorsabb növekedésre serkenti a hajat, tartást ad neki, fényesebb és könnyen fésülhető lesz.
A ricinus olaj eltávolítja a baktériumokat, fokozatosan szünteti meg a korpásodást, és a fejbőrön lévő fertőzéseket. A ricinusolaj kiváló tulajdonságai közül az egyik legfontosabb, hogy tápláló hatása révén ösztönzi a hajhagymák aktivizálását és ezáltal serkenti a hajnövekedést.
Vizezd be a hajadat, majd dörzsöld bele a szappant. Fontos, hogy a szappant ne a kezedben habosítsd fel, hanem a hajadba dörzsölve! Az így létrejövő habbal mosd meg a hajad és a fejbőröd, majd öblítsd ki és szükség esetén ismételd a műveletet.
A szappanos mosást követően öblítsd le a hajad enyhén citromos, vagy almaecetes vízzel (én kb. 4 cl almaecetet hígítok fel 4-5 dl vízzel).
Az ecetes, vagy citromos öblítést követően sima vízzel öblítsd át a hajad, és ha használsz hajbalzsamot, azt ennél a lépésnél vesd be.
Fontos! A hajadnak akár 2-3 alkalomra is szüksége lehet ahhoz, hogy ettől az újfajta mosástól ne álljon össze. Azt követően azonban erősebb, kellemes tapintású és fényesebb lesz.
A szappanokat , csak postai úton és / vagy GLS -el tudom küldeni.
Amennyiben a vásárlástól számított 4 napon belül nem kapok visszajelzést a vásárlótól, úgy sikertelen adás-vételnek jelentem a vásárlást, amit negatív értékeléssel zárok.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
|
2 100 Ft |
2 400 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel