Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu
Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu
Fejkendő - kemoterápiás kendő -  - Meska.hu
Sajnos saját tapasztalat, hogy a piacon nem igazán lehet csinos, praktikus fejkendőt, kemoterápiás kendőt beszerezni, pedig ebben a helyzetben is fontos, hogy az ember már amennyire lehetséges jól érezze magát a bőrében. Ebben nekem nagyon sokat segítettek ezek a kendők. Jól szellőző anyagból készülnek, belsejük rugalmas vékony pamut. Nagyon jól védenek a napsütéstől. A hátul található bújtatóval több fejméretre is könnyen állíthatók. A képeken látható darab kívül Nagy színes virágmitás vastagabb pamut jersey anyagból készült, belseje vékony natúrszínű pamut jersey. Tökéletes tavaszi, őszi viselet. Mosása kézmeleg vízben ajánlott, szárítógépbe nem javaslom.
Összetevők

pamut jersey

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
fejkendő, , kemoterápiás, állítható, turbán

Színek

beige, mintás

Termékkód

3803539

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XI. kerület)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
955 Ft 955 Ft
Foxpost automata
999 Ft 999 Ft
Foxpost házhozszállítás
1 499 Ft 1 499 Ft
MPL csomagautomata
945 Ft 945 Ft

Készítette

Macka

Macka

Engem kikapcsol és feltölt a varrás :)

5 (784)

Macka boltja  ›

Róla mondták

“Az adás-vétel sikeresen és korrektül lezajlott. Szép, egyedi és igényesen elkészített táskák. Nagyon meg vagyok elégedve. Az eladót másnak is ajánlom. Máskor is vásárolok!”

Buzavirag28 Buzavirag28

Macka további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek