Egyedi megrendelés AncsinEdit52 számára

A megrendelés a következőket tartalmazza, okker, napsárga és szürke színekben: 1 db tűzzománc lógós fülbevaló 1 db ovális tűzzománc gyű...

iparművész termék, készítette: MatisZomanc
anyaga: tűzzománc , vörösréz, antiallergén fémötvözet
technika: ékszerkészítés, tűzzománc

A termék AncsinEdit52 felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Egyedi megrendelés AncsinEdit52 számára   
   

A termék AncsinEdit52 felhasználó egyedi megrendelésére készült, ezért megvásárlása is csak számára lehetséges. Ha szeretnél ilyen vagy hasonló terméket, vedd fel a kapcsolatot a termék készítőjével!

Egyedi megrendelés AncsinEdit52 számára leírása

A megrendelés a következőket tartalmazza, okker, napsárga és szürke színekben:
1 db tűzzománc lógós fülbevaló
1 db ovális tűzzománc gyűrű (napsárga)
1 db tűzzománc karkötő
1 db Napocska nyaklánc medállal

Egyedi megrendelés AncsinEdit52 számára jellemzői

iparművész termék, készítette: MatisZomancszínek

típus
fizikai

termékkód
3605824

feltöltve
2020. augusztus 1.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Egyedi megrendelés AncsinEdit52 számára szállítása

Kedves Vásárló,

Ha valami nem lenne világos a szállítási költségekkel kapcsolatban, kérlek, írj nekem, biztosan találunk valami megoldást: Minden esetben arra törekszem, hogy megtaláljam a vevőim számára legkedvezőbb szállítási lehetőséget.

Ha olyan ékszert vásároltál, aminél fel van tüntetve, hogy rendelésre készül el 2 (+) nap alatt, akkor kérlek számolj azzal, hogy ezt az ékszert akkor kezdem el készíteni, amikor megérkezett hozzám az átutalás a vételárral. (Tehát onnét számítva 5 nap.)

Személyes átvételre Budapesten van lehetőség, a koronavírus-helyzetre tekintettel egyelőre csak a Népstadion metrómegállótól 5 percre tudom biztosítani az ékszerek személyes átadását.

Ha szeretnél ajándékcsomagolást, személyes átvétel esetén 100 Ft külön költséggel számolj.
Postai vagy futárszolgálattal történő szállítás esetén a megvásárolt ékszert minden esetben csinos ékszerdobozban (a férfi karkötőket és bőr nyakláncokat csinos juta zsákocskában), bélelt borítékban, postán kizárólag ajánlottan küldöm. Ennek értelmében a postaköltség a csomagolási költséget is tartalmazza.

Ha postán maradóra kéred a küldeményed, kérlek, a szállítási címnek annak a postának a címét add meg, ahol a küldeményt át fogod venni, vagy írd meg nekem személyes üzenetben az adott postahivatal címét.

Utánvéttel nem küldöm a megvásárolt ékszereket. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a vásárolt terméket a kifizetést követő (nem készleten levő ékszert a megrendelés elkészülése után) legkésőbb 2 nap múlva postázom. Ha ennél gyorsabban szeretnéd megkapni a csomagot, mindenképp jelezd ezt felém!

A nálam vásárolt ékszerekre teljes körű garanciát vállalok.
A tűzzománc elemek saját hibából, erős fizikai behatásból (ütés, ütődés, leverődés és hasonlók) eredő sérülésére nem tudok garanciát vállalni. Ezeket is van lehetőség javítani, a szállítási költség ebben az esetben a vevőt terheli. A megvásárolt ékszert csak minőségi kifogás (szállítás során keletkezett sérülés) esetén veszem vissza.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft

Egyedi megrendelés AncsinEdit52 számára alkotója: MatisZomanc

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek