Ez egy szappan különlegesség, ami barna sörrel készült.
A sörben található vitaminok a B2 vagy a B6 vitamin kimondottan jó hatással vannak a bőrre. A pantoténsav vagyis a B3 vitamin
elősegíti a bőrsejtek anyagcseréjét.
A kókusz olaj antioxidánsként működik, védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, erősíti és rugalmassá teszi a bőr szöveteit. Hidratáló hatása miatt késlelteti a bőr öregedését és ráncosodását. Nem csak a száraz, hanem a zsíros bőr ideális tápláló olaja is faggyúmirigy-szabályozó hatása miatt. Enyhíti a bőrgyulladást, az ekcémát, a pikkelysömör tüneteit,segít eltüntetni a pattanásokat.
Került még bele olíva olaj ,amely segít megvédeni a bőr szöveteit a káros szabad gyököktől, miközben mélyen hidratáló tulajdonsága hatékonyan lassítja az öregedés folyamatát.
A szőlőmag olaj segít a bőr regenerálásában ,enyhe fertőtlenítő és összehúzó hatású.
Cédrus és gyömbér illóolajjal illatosítottam, ami a sörrel kombinálva egy nagyon finom, kimondottan férfias illat lett.
A szappan súlya : 135g
A szappanokat , csak postai úton és / vagy GLS -el tudom küldeni.
Amennyiben a vásárlástól számított 4 napon belül nem kapok visszajelzést a vásárlótól, úgy sikertelen adás-vételnek jelentem a vásárlást, amit negatív értékeléssel zárok.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
|
2 100 Ft |
2 400 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel