Karácsonyfadísz 5 db-os vegyes színek
Fenyő formájú üveg karácsonyi dísz - egy és több darabos szettben is kapható többféle színben
Kézzel vágtam ki spektrum üvegből az ala...
anyaga: üvegkavics, spektrum üveg, ragasztók, aluminium drót
technika: mindenmás, üvegművészet
Karácsonyfadísz 5 db-os vegyes színek leírása
Fenyő formájú üveg karácsonyi dísz - egy és több darabos szettben is kapható többféle színben
Kézzel vágtam ki spektrum üvegből az alapmotívumot, majd fényes, vastag, színes alumíniumdrót hajlításával készítettem el a díszítését és az akasztóját, majd apró üvegkavicsokkal díszítettem.
Az üveg gyönyörű fényhatásai miatt dekoratív karácsonyfadísz lehet, használhatjuk az adventi díszítés részeként is fellógatva. Különleges apró ajándék lehet családnak, ismerősöknek, tanároknak, stb. a karácsonyi időszakban.
Mérete kb 7x7 cm
Karácsonyfadísz 5 db-os vegyes színek jellemzői
Karácsonyfadísz 5 db-os vegyes színek szállítása
Személyes átvételre Szentendre környékén és esetleg Budapesten a III kerületben van lehetőség. A postai és csomagautomata díjakat – a termékek eltérő súlya vagy bizonyos termékeknél a törékenység miatt – csak rendeléskor tudom pontosan megadni.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 975 Ft | 2 400 Ft |
Foxpost automata mérettől függően | 1 099 Ft | 1 699 Ft |
Foxpost házhozszállítás | 1 599 Ft | 2 199 Ft |
Foxpost házhozszállítás törékeny árunál | 2 299 Ft | 2 899 Ft |
Karácsonyfadísz 5 db-os vegyes színek alkotója: MozaRozi

Ez a törekvés indított el azon az úton, hogy olyan lakberendezési tárgyakat kezdjek el készíteni - először magunk, majd rokonaink, barátaink, ismerőseink számára is - melyek ezt a családias hangulatot, az otthonosság érzését sugározzák.
Mivel a jó minőség, igényesség nagyon fontos számomra, időközben több művészeti illetve művészettechnikai kurzust elvégeztem azért, hogy a kezem alól kikerülő alkotások tényleg csak örömöt és soha ne csalódást okozzanak új tulajdonosuknak.
Sok-sok megvalósítandó ötlet van még a fejemben, repertoárom folyamatosan bővül, így érdemes később is ellátogatnod hozzám, hátha éppen akkor találod meg nálam a pont Neked készített terméket, ajándékötletet!
Várlak szeretettel:
MozaRozi
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Pest megye
regisztráció: 5 éve