A többi filc csizmámhoz hasonlóan ez is egyedi. Gyerekek biztos boldogok lesznek, ha mikuláskor ebben köszönnek rájuk a meglepetések...

kézműves termék, készítette: Noemi8501
anyaga: filc
technika: varrás

filc csizma, mikulás csizma   
   

filc csizma, mikulás csizma leírása

A többi filc csizmámhoz hasonlóan ez is egyedi. Gyerekek biztos boldogok lesznek, ha mikuláskor ebben köszönnek rájuk a meglepetések. Celofán zacskót küldök hozzá, gusztább ha abban helyezzük a meglepit a csizmába.
Kék alapon csillagok, a havas domboldalon jó kedvű hóember integet. Akasztója apró bojtos zsinor, hátlapja egyszínű fehér filc.
Édességek helyett lepjük meg a gyerekeket hajcsattal, lego bábuval, zseblámpával, filcekkel, vicces kulcstartóval, karórával, karkötővel, jojóval, kisautóval, pörgettyűvel, különleges radírral, lufival, korcsolya bérlettel,stb.
Kirakhatjuk kilincsre, ajtóra, lépcsőre, kandallóra, méltó dísze lesz az adventi időszaknak! Három év alatti kisgyereknek ne add! A csizma 25cm magas és 18 cm széles, de felül a nyílás 12,5 cm. Postázni max. 2 db-ot tudok A4-es borítékbani. 3 darabtól a futárszolgálat a legolcsóbb megoldás.
Személyes átvétel Veszprémben és Zánkán is lehetséges, megbeszélés alapján!

filc csizma, mikulás csizma jellemzői

kézműves termék, készítette: Noemi8501
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
3840473

feltöltve
2020. szeptember 15.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

filc csizma, mikulás csizma szállítása

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 900 Ft 900 Ft

filc csizma, mikulás csizma alkotója: Noemi8501

Noemi8501
Kedves Érdeklődő!

Gyermek korom óta elvarázsoltak a textilek és az abból készült használati- vagy dísztárgyak.Anyukám is rengeteget varrt én pedig sokszor néztem. Felnőtt fejjel már magamnak varrtam szoknyákat, de gyermekeim születése után átalakult az érdeklődésem, inkább nekik és értük készítettem dolgokat.Textil tárolók, baba takarók, díszpárnák, labdák, stb. készültek.
Az ihletet nekem a textil látványa,struktúrája nyújtja: meglátom, megtetszik és elképzelem, mi lenne szép belőle! Sosem fordítva dolgozok, csak ha valakinek kérésre varrok.Ezután kezdődik a tervezés, szerkesztés, számolás, szabás és végül a nem kevésbé bonyolult megvalósítás.....ez az, amit nehéz megfizetni! De ha az ember örömmel készíti, az alkotáson, eredményen érzett boldogság a felét kárpótolja, másik fele pedig, kedves Vásárló, a te megelégedettséged és örömöd lesz!
Jó nézelődést, vásárlást és szép napot kivánok!


kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek