Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu
Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu
Rózsacsokros mozaik asztallap - otthon & életmód - bútor - asztal - Meska.hu
Neked készül kb. 21 munkanap alatt
Üde virágcsokrot ábrázoló mozaikozott asztallap. IKEÁ-s asztalka üveglapjára, egyenként vágtam és ragasztottam az üvegdarabkákat. (Pillanatnyilag ez az asztalka nem kapható az IKEA áruházakban.) Szívesen elkészítem Neked más színben, és kérheted faforgács lapra, ha nem a képen látható asztalra szeretnéd rakni. Az asztallap átmérője 50 cm. Az ár az asztal árát nem tartalmazza. Az asztalka súlya miatt a személyes átvételt javaslom, amire Budapesten a 17. kerületben van lehetőség, de Budapest 100 km-es körzetében, 4000 Ft-ért szívesen ki is szállítom. A megadott postaköltség nem pontos, a termék súlyától függően változhat.
Összetevők

tiffany üveg, mozaikragasztó, fúga

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 21 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

mozaik

Jellemző
otthon & életmód, bútor, asztal, terasz, nőies

Színek

fehér, lila, zöld

Termékkód

2619119

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest)
0 Ft 0 Ft
100 km-es körzetben szívesen kiszállítom
5 000 Ft 5 000 Ft

Készítette

Róla mondták

“Az angyalka gyönyörű! Pont olyan, mint ahogy elképzeltem. Az eladó nagyon kedves volt és az átadás is zökkenőmentesen zajlott.”

Mária778373

Egyedi rendeléseket is vállal

REMuhely további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek