Kb. 35 cm magas, 25 cm széles 12 szálból álló, hajótestre épített csokicsokor kompozíció. Magyarországon még nem elterjedt, egyedülálló...

kézműves termék, készítette: blkati
rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

anyaga: papír, hungarocell, plüss, szatén, dekorgumi, organza
technika: papírművészet


vagy
Felhasználó fotó
{{user.name}}
{{user.email}}
Másik e-mail használata
Fizetési és szállítási mód
Bejelentkezés vagy regisztráció
{{ errors.invalidEmailMsg }} Folytatás
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}
{{ errorMessage('captcha') }}
Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
Hiba történt a szállítási adatok lekérdezése közben! Hálózati hiba történt, kérjük próbáld újra!
Összesen
Termék ára: {{ product.price }} Ft
Szállítási költség: {{ postagePrice }} Ft
Teljes összeg: {{ totalPrice }} Ft
{{ errors.missingPostageError }}


A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}

Csokicsokor- hajó macival


   
   

Csokicsokor- hajó macival leírása

rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Kb. 35 cm magas, 25 cm széles 12 szálból álló, hajótestre épített csokicsokor kompozíció.
Magyarországon még nem elterjedt, egyedülálló technikával alkotott romantikus csokicsokor, ez konkrétan fiúnak készült ballagásra. A virágárusok változataitól abban tér el, hogy míg azok virágkötészeti termékek, (bonbonok, cukrok celofán vagy textil csomagolásban csokorszerűen egymás mellé rendezve), addig az én virágaim kézműves termékek, minden rózsa egyedi darab, nincs két egyforma.
Krepp-papírból formáztam, a virágszálak rejtik a megrendelő által kiválasztott bonbont, cukorkát. A csoki elfogyasztható, kivehető a virágkehelyből a csokor károsodása nélkül, egyszerűen a csokit borító organzaszalagnál fogva kicsit meghúzva. A rózsaszálak a csoki eltávolítása után is megtartják eredeti formájukat. Nem giccsparádé, minden egyes szál gondos, aprólékos, időigényes kézműves munka eredménye.
A csokor 12 szál a Lidlben kapható Amidala bonbont (nagyon finom, a Ferrero-hoz hasonló) rejtő rózsaszálat, és 10 szál rózsabimbót tartalmaz tudós macival dekorálva. Szatén és lurex szalaggal díszítettem. A hajótest hungarocell, krepp-papír bevonattal. A lurex masni közepe henger formára van kialakítva, ebbe göngyölhető bele a pénzajándék. Nagy celofánba csomagolva nem kell félni, hogy elveszik. Ezt a csomagolást viszont neked kell megoldanod, a postai szállítás során minden elővigyázatosság ellenére deformálódhatna. A vitorla dekorgumiból készült.
Kérhető más színű, árnyalatú rózsaszálakkal, bimbókkal vegyesen is.
Ajánlom óvodai, iskolai ballagásra, diplomaosztóra, születésnapra, névnapra, keresztelőre, lakásszentelőre, esküvőre, pedagógusnapra, ballagáskor az osztályfőnöknek, óvónéninek búcsúajándékként, köszönetajándékként (pl. ahány gyerek, annyi szál virág). Nemcsak maradandó ajándék a csoki elfogyasztása ellenére is, hanem csodás lakásdekoráció is lehet később.
Bármilyen bonbonnal (Raffaello, konyakosmegy stb.), cukorkával elkészítem.
Az ár tartalmazza a virágokon kívül a plüssfigurát, csokit is kb. 1000 Ft értékben. Ennél több, vagy drágább édesség költsége a megrendelőt pluszban terheli. Más alkalomhoz természetesen más figurát, betűzőt teszek.
Válassz hozzá ajándékkísérő képeslapjaimból, amelyben pénzajándék elhelyezésére szolgáló belső zsebet is kialakítottam!
Ez a kompozíció ballagásra készült, osztatlan sikert aratott, az élővirág csokrok mellett is "vitte a pálmát".

Csokicsokor- hajó macival jellemzői

kézműves termék, készítette: blkati
rendelésre készül, elkészítési idő: ~5 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
2837196

feltöltve
2020. szeptember 18.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Csokicsokor- hajó macival szállítása

Az üdvözlőkártyákat légpárnás tasakba, a képeket,különösen ha üvegesek ütésállóan csomagolom. A képeket, tárgyakat kérheted keret nélkül is, a súlya és a szállítási költség ennek megfelelően csökkenhet.
Ha a termék raktáron van az utalás megérkezése után azonnal szállítok. Ha el kell készítenem, a bonyolultságától függően pár nap türelmet kérek, de mindezt a kapcsolatfelvétel során egyeztetjük.
Előre utalásnál a postaköltséget is számítsd hozzá.
A táblázatban megadott egy termék szállítási díjszabása tájékoztató jellegű, üdvözlőkártyáknál általában 100 g súlyra vonatkozik.
A képek, ládikák, egyéb termékek ára a súlyától és a csomagolás méretétől függően a postai díjszabásnak megfelelően alakul. Kapcsolatfelvételkor egyeztetjük.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel 1 975 Ft 1 975 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel 2 175 Ft 2 175 Ft
Postán maradó 1 525 Ft 1 525 Ft
PostaPont 1 525 Ft 1 525 Ft

Csokicsokor- hajó macival alkotója: blkati

blkati
Több évtizedes gyógypedagógus - alkotó múlttal vágtam bele régi álmom megvalósításába: alkotni, alkotni, alkotni! Számomra földöntúli öröm az alkotás, tökéletes kikapcsolódás, igazi flow élmény. Olyan energiával tölt fel, hogy éjjel elfelejtek lefeküdni. :) Nagyon motiválnak a lelkes vásárlói visszajelzések is, mikor beszámolnak róla, hogy az alkotásaim mekkora örömet okoztak.

Szeretek senki által nem járt utakon járni, úttörő lenni új technikák, eljárások kipróbálásában. Több területen is különlegességnek számítanak Magyarországon azok a formabontó megoldásokat, amiket kínálok pénzajándék, édesség és ital átadására.

Ha a kínos feszengés helyett stílusosan akarod átadni a pénzajándékod, válaszd selymes fényű, elegáns papírtortáimat! Velük viccessé, egyedivé, feltűnést keltővé teheted a pénzajándék, a nászajándék átadását. Nem sikkad el a szokványos átadási formák közt, és abban is biztos lehetsz, hogy a te ajándékodra évek múlva is emlékezni fognak.

Ha fáj a szíved, hogy a vagyont érő élővirág csokor pár nap múltán a kukában landol és csak egy fotó marad utána, akkor válaszd krepp papírból készülő örök csokraimat! Igazi kuriózumok! Magyarországon még nem ismert különlegességük abban áll, hogy a virágkelyheket magam készítem, és bennük rejtem el az átadásra szánt csokit: Raffaellot, Ferrerot, konyakos meggyet, ami egy mozdulattal eltávolítható, miközben a virág épségben megmarad, és a csokor örök emlékként őrzi az ünnep hangulatát. A csokorba a pénzajándékodat is el tudom rejteni. Mintegy 60 féle színárnyalatból válogathatsz.

Lebilincsel a quilling (papírcsík feltekerése) technika egyszerűsége, ahogy általa néhány alapforma variálásával, de egy elképesztő színárnyalat gazdagsággal faliképeket, ajándéktárgyakat, képeslapokat lehet készíteni tradicionális ünnepi, családi alkalmakra.
Születésnapra, névnapra, anyák napjára, ovis, általános iskolai ballagásra, diplomaátadóra, esküvőre szülőköszöntő ajándékként, pedagógusoknak, óvónéniknek búcsúzóul, keresztelőre, babaköszöntőre, gyereknapra - számtalan alkalomra van ötletem belőlük. A világon elsőként használtam fel ezt a technikát a hagyományos magyar mézeskalács forma tradícionális díszítésére és a magyar hagyományok újfajta, időtálló megőrzésére.

Nemrégiben szerettem bele a glitteres dekorgumiba, mint alapanyagba. Elképesztő változatosságú, szín és formavilágú karácsonyfadíszt készítek belőle.

A selymes fényű szatén, organza szalagok színorgiájából és a papír házasságából babaszoba függődíszek, forgók öltenek testet a babaszobád díszítéséhez, igazodva az elképzelt színvilágához. Fotózási kellékként is keresettek.

Számomra alapvető dolog a szép kivitel, ehhez elengedhetetlen a minőségi alapanyag, ezért használok gyöngyházfényű alapkartonokat. Sejtelmes csillogása, selymes fénye elegáns megjelenést kölcsönöz az ajándékoknak és azt sugallja: fontos vagy nekem!

Valósítsuk meg együtt az álmainkat! Az itt látható alkotásaim csak ötletadók, hiszen minden munkám személyre szabott, egyedi darab, egy megvalósult álom, a megrendelő igénye alapján jött létre. Ha az a szándékod, hogy kifejezd, milyen különleges helyet foglal el a szívedben az, akinek szánod, a legjobb úton jársz velük, hisz a kezem alól sosem került ki két egyforma, és nem is fog, még az utánrendelt darabokon is változtatok. Kérlek, engedd meg nekem ezt az alkotói szabadságot!

Kívánom, hogy te is leld örömöd a választásodban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek