Alpaka - őszi melírral, akril festmény natúr vászonra
40x50 cm-es, natúr feszített vászonra készült akril festmény. A kép elkészítéséhez akril művészfestéket használtam. Súlya 600 gr.
Háto...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: feszített festővászon, akrilfesték, farkasfog
technika: festészet

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Alpaka - őszi melírral, akril festmény natúr vászonra leírása
40x50 cm-es, natúr feszített vászonra készült akril festmény. A kép elkészítéséhez akril művészfestéket használtam. Súlya 600 gr.
Hátoldalára farkasfogat helyeztem, melynek segítségével stabilan rögzíthető a kép.
Jellemzően az alpakákat bundájuk miatt is tenyésztik és amikor megszabadítják eme értékes anyagtól a testüket, vicces gazdáik fantáziájukat eleresztve nyírják meg őket. Egy ilyen fotót elcsípve én a barna bunda helyére most őszi színekben pompázó frizurát festettem.
Alpaka - őszi melírral, akril festmény natúr vászonra jellemzői
Alpaka - őszi melírral, akril festmény natúr vászonra szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Alpaka - őszi melírral, akril festmény natúr vászonra alkotója: BohemKucko

Grafitceruzával rajzoltam először, akrilfestéssel folytattam, majd a pasztellezés és a vegyes tecnika (tempera+pasztell) vált kedvencemmé. Jelenleg elsősorban akril festékkel vászonra és kasírozott farostlemezre készülnek a képeim.
Imádok új technikákat (olajfestés, akvarell, struktúrapaszta, olajpasztell) kipróbálni, ehhez előszeretettel szerzem be a különböző hozzávalókat és kísérletezem. Törekszem folyamatosan új ismeretekkel gazdagodni, tanulni.
Nagyon szeretek túrázni, járni a természetet túrabakancsban vagy kerékpárral. Közel állnak hozzám a természet anyagai, színei, melyek munkáimban sorra visszakacsintanak.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek