Saját kézzel, szívvel lélekkel
Több, mint 110.000 kézműves-design termék hazai alkotóktól
Bordó és fehér
Nagyszülők köszöntésére kédszült képkeret, melyeket csipkével és selyem virággal díszitettem.
Mérrte:
Magassága: 25 cm
Szélessége: 15 c...
kézműves termék, készítette:
solba66
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: fa keret, selyemvirág, csipke, szaténszalag
technika: virágkötés
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: fa keret, selyemvirág, csipke, szaténszalag
technika: virágkötés
A
kuponkódot regisztráció után a kosárban tudod érvényesíteni

vagy
Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
{{ errorMessage('name') }}
{{ errorMessage('email') }}
{{ errorMessage('user_name') }}
{{ errorMessage('password') }}
{{ errorMessage('password2') }}
{{ errorMessage('phone_number') }}
Szállítási cím
{{ errorMessage('country') }}
{{ errorMessage('zip_code') }}
{{ errorMessage('city') }}
{{ errorMessage('house_number') }}
{{ errorMessage('contract') }}

Jelentkezz be
{{ errors.loginErrorMsg }}
Belépés
A
kuponkódot a kosárban tudod érvényesíteni

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
{{ errors.checkoutErrorMsg }}
Bordó és fehér leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~10 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Nagyszülők köszöntésére kédszült képkeret, melyeket csipkével és selyem virággal díszitettem.
Mérrte:
Magassága: 25 cm
Szélessége: 15 cm
Bordó és fehér jellemzői
kézműves termék, készítette:
solba66
összetevő
technika
típus
fizikai
ajándék nekik
termékkód
4009583
feltöltve
2021. január 21.
megtekintés
alkalommal
kedvencelés
Bordó és fehér szállítása
Fizetési és szállítási információk:A fizetés minden esetben előre utalással történik. Amint megkaptam a számlámra utalt összeget (termék díja + szállítási díj), postázom a terméket. A termékeket buborékos borítékban adom fel, hogy ne sérülhessenek. Amennyiben sürgős a szállítás, feladom elsőbbségivel, de ez is növeli a postázás díját.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 750 Ft | 1 750 Ft |
Foxpost | 1 300 Ft | 1 300 Ft |
Bordó és fehér alkotója: solba66
Üdvözöllek az oldalamon!
Beáta vagyok aki lánya születésétől fogva a varrással foglalkozom.
Elsősorban textilből és természetes anyagokból készült termékeket találsz boltomban. Nagyon szeretek alkotni és különböző dolgokat kitalálni ezzel másoknak örömet szerezni. Gondot fordítok arra, hogy a termékek kidolgozottak és praktikusak legyenek.
Törekszem saját, egyedi elképzelések alapján elkészíteni a termékeket, viszont megrendeléskor szívesen elkészítem a vásárló kérését, igényét.
Van aminkor napokig gondolkodom egy ötleten, terven míg létrehozom a megálmodott darabot.
Munka után teljesen ki tud kapcsolni az alkotás vágya, ilyenkor egy másik világba csöppenek. Szeretek mindent aprólékosan kidolgozni, addig nem hagyom abba a munkát, amíg nem érzem azt, hogy kihoztam a lehető legtöbbet az adott alkotásból.
Bármelyik termékem megtetszik, legyen az eladott, esetleg más színben, kivitelben szeretnél valamit, írj bátran, rövid időn belül elkészítem Neked!
A posta és csomagolási költséget a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, számolom.A postadíj tartalmazza a csomagolási költséget is.
Ha több terméket vásárolsz, akkor a postaköltség újraszámolásához üzenj.
Minden esetben ajánlottan adom fel a kért csomagot, légbuborékos borítékba becsomagolva.
Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van személyes átvételre Miskolcon, Felsőzsolcán.
Köszönöm, hogy benéztél a boltomba! Kellemes böngészést és további szép napot kívánok!
Beáta vagyok aki lánya születésétől fogva a varrással foglalkozom.
Elsősorban textilből és természetes anyagokból készült termékeket találsz boltomban. Nagyon szeretek alkotni és különböző dolgokat kitalálni ezzel másoknak örömet szerezni. Gondot fordítok arra, hogy a termékek kidolgozottak és praktikusak legyenek.
Törekszem saját, egyedi elképzelések alapján elkészíteni a termékeket, viszont megrendeléskor szívesen elkészítem a vásárló kérését, igényét.
Van aminkor napokig gondolkodom egy ötleten, terven míg létrehozom a megálmodott darabot.
Munka után teljesen ki tud kapcsolni az alkotás vágya, ilyenkor egy másik világba csöppenek. Szeretek mindent aprólékosan kidolgozni, addig nem hagyom abba a munkát, amíg nem érzem azt, hogy kihoztam a lehető legtöbbet az adott alkotásból.
Bármelyik termékem megtetszik, legyen az eladott, esetleg más színben, kivitelben szeretnél valamit, írj bátran, rövid időn belül elkészítem Neked!
A posta és csomagolási költséget a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően, számolom.A postadíj tartalmazza a csomagolási költséget is.
Ha több terméket vásárolsz, akkor a postaköltség újraszámolásához üzenj.
Minden esetben ajánlottan adom fel a kért csomagot, légbuborékos borítékba becsomagolva.
Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van személyes átvételre Miskolcon, Felsőzsolcán.
Köszönöm, hogy benéztél a boltomba! Kellemes böngészést és további szép napot kívánok!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek
tovább solba66 oldalára »
jelöld kedvencnek az alkotót
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
regisztráció: 8 éve
üzenet az eladónakjelöld kedvencnek az alkotót
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
regisztráció: 8 éve