Adventi naptár - karácsony - Meska.hu Adventi naptár - karácsony - Meska.hu Adventi naptár - karácsony - Meska.hu Adventi naptár - karácsony - Meska.hu
Adventi naptár - karácsony - Meska.hu Adventi naptár - karácsony - Meska.hu Adventi naptár - karácsony - Meska.hu Adventi naptár - karácsony - Meska.hu
Adventi naptár - karácsony - Meska.hu
Édességmentes adventi várakozás. A kicsik minden nap egy puha textildíszt rakhatnak fel a fára. A hangulatos díszek a kép alján zsebekben pihennek. A falikép hátul akasztóval van ellátva. 92x56 cm. A hátlap zöld színű pamutvászon. A gombok helyén fagolyó is lehet, ezt jelzem. Mosás: kézmeleg vízben, óvatos nyomkodással. Meleg szellős helyen szárítható. (Fa rudat a hátsó függesztéshez személyes átvétel esetén tudok hozzá adni ingyen)
Összetevők

pamutvászon, flíz, gomb, szalag

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 4 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
karácsony, advent, karácsony, várakozás, dísz

Színek

bordó, piros, zöld

Termékkód

3537132

A lehető legkedvezőbb, aktuális szállítási módokat állítottam be.
Személyes átvétel: Budakeszin lehetséges, egyeztetett időpontban.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budakeszi)
0 Ft 0 Ft
MPL automata
945 Ft 945 Ft
postán maradó csomag
1 525 Ft 1 525 Ft
Csomag házhoz
1 735 Ft 1 735 Ft
Foxpost
1 099 Ft 1 099 Ft

Készítette

Róla mondták

“Csodálatos a hátizsák. Az eladó is nagyon aranyos, gyorsan lehet vele kommunikálni üzenetben és nagyon rugalmas az elképzeléseket illetően. A hátizsák még szebb, mint a képeken. Én teljesen beleszerettem. Az ovisomnak lesz ajándék karácsonyra. Szerintem imádni fogja. Nagyon hamar elkészült. Kár, hogy nem lehet több plusz pontot adni :)”

dooroty

belinbolt további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek