Szemüveges arcmaszk :) hattyú - többször használatos - két réteg tiszta pamut anyagból készült  - gyerek - gyerek - Meska.hu Szemüveges arcmaszk :) hattyú - többször használatos - két réteg tiszta pamut anyagból készült  - gyerek - gyerek - Meska.hu
Szemüveges arcmaszk :) hattyú - többször használatos - két réteg tiszta pamut anyagból készült  - gyerek - gyerek - Meska.hu Szemüveges arcmaszk :) hattyú - többször használatos - két réteg tiszta pamut anyagból készült  - gyerek - gyerek - Meska.hu
Szemüveges arcmaszk :) hattyú - többször használatos - két réteg tiszta pamut anyagból készült  - gyerek - gyerek - Meska.hu
Szemüveges arcmaszk :) hattyú - többször használatos - két réteg tiszta pamut anyagból készült  - gyerek - gyerek - Meska.hu
Sajnos az arcmaszkok korát éljük, boltban, buszon továbbra is hordanunk kell őket. Eddig egy jól bevált más szabásminta alapján készítettem a maszkjaimat, de Anyukám sokat panaszkodott arra, hogy párásodik a maszk miatt a szemüvege. Ezért igyekeztem olyan formát találni, ami szemüveggel is páramantesen hordható. Ez a fajta maszk kiállta a próbát :) Az orr része visszahajtható, így csak szájmaszkként is funkcionálhat. A képen látható cuki hattyúmintás maszk női és gyermek méretben rendelhető, 100% pamut anyagból készült, mosással vasalással fertőtleníthető, újra felhasználható. Anyaga 2 réteg pamutvászon, a rögzítést az oldalára varrt vékony puha gumi biztosítja. Figyelem! Ez a maszk nem nyújt 100%-os védelmet a fertőzések ellen, de hozzájárul ahhoz, hogy viselője, kevesebbet nyúljon az orrához, szájához, csökkentve ezzel is a fertőzés kockázatát. Vigyázzunk magunkra és egymásra!
Összetevők

pamutvászon, vékony kalapgumi

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 2 munkanap

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
gyerek, gyerek, arcmaszk, mosható, újrahasználható, kétrétegű, szemüveg, hattyú

Színek

mintás

Termékkód

3825367

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Budapest XI. kerület)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
625 Ft 955 Ft
Foxpost automatába
1 099 Ft 1 099 Ft
MPL automatába
945 Ft 945 Ft
Foxpost házhozszállítás
1 599 Ft 1 599 Ft

Készítette

Macka

Macka

Engem kikapcsol és feltölt a varrás :)

5 (783)

Macka boltja  ›

Róla mondták

“A táska gyönyörű díszcsomagolásban érkezett, azt is figyelembe véve, hogy időzítve kértem. Nagyon szép, gondosan van kidolgozva, a külső és a belső odafigyeléssel, ízléssel lett kiválasztva, ezzel is még egyedibbé, különlegesebbé téve. Kriszta kedves, rugalmas, segítőkész, profi, szívesen ajánlom Őt és a termékeit is. ”

Bobalyka78

Macka további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek