tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu  tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu  tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
 tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu  tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu  tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
 tűzzománc kereszt - otthon & életmód - dekoráció - Meska.hu
Minden keresztem egyedi nincs két egyforma Még akkor sem ha valaki pont olyat szeretne. A megrendeléseket csak hangulatában mintakincsében színeiben hasonló de nem azonos darabokkal tudom vállalni.! Nemes keményfa alapon / Amit egy Meskás kolléga készít nekem megrendelésre / tűzzománc kép lemez. mérete 13,5 cm x 20 cm A fakereszt mérete : 14 cm x 21 cm
Összetevők

fa, réz, tűzzománc

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

tűzzománc, ötvös

Jellemző
otthon & életmód, dekoráció

Színek

arany, áttetsző

Termékkód

3894196

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Tolna megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 300 Ft 1 800 Ft

Készítette

Róla mondták

“A szépen becsomagolt Luther rózsás kereszt, sértetlenül megérkezett. Olyan csodálatos, mint amilyennek elképzeltem. Köszönöm”

babyka57 babyka57

Egyedi rendeléseket is vállal

Bagika további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek