Horgolt Baba "Bailey"
Elkészítési idő változhat, függ a folyamatban lévő rendeléseimtől..ha bizonytalan vagy írj üzenetet! :-)
Bailey egy különleges baba, ...
rendelésre készül, elkészítési idő: ~60 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
anyaga: pamut fonal, vatelin
technika: baba-és bábkészítés, horgolás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Horgolt Baba "Bailey" leírása
rendelésre készül, elkészítési idő: ~60 napA termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Elkészítési idő változhat, függ a folyamatban lévő rendeléseimtől..ha bizonytalan vagy írj üzenetet! :-)
Bailey egy különleges baba, aki denevér jelmezbe öltözött. :-)
Várja leendő kis otthonát.
Anyag:100% Prémium minőségű pamut fonal
Magassága 21 cm
Ruhája nem levehető!
Mosni 30 fokon kímélő programon lehet.
Örülök, hogy nálam jártál!
Horgolt Baba "Bailey" jellemzői
rendelésre készül, elkészítési idő: ~60 nap
A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Horgolt Baba "Bailey" szállítása
Kedves vásárlóim!A feltüntetett postaköltségek tájékoztató jellegűek!Minden esetben pontos árat,vásárlás után tudok mondani..:)
Természetes ahogy eddig sem,most sem számítok fel csomagolási költséget! :)
Kérlek, vedd figyelembe vásárláskor,hogy előre utalással,vagy az Erste banknál személyes befizetéssel tudsz nálam fizetni.Utánvétellel nem postázom a termékeimet.
Sajnos jelenleg sem futárral,sem pedig csomagautomatával nem tudok csomagot küldeni!
Megértéseteket köszönöm! :)
FONTOS!!! Kérlek ha pontos időpontra szeretnéd a választott terméket,vásárlás előtt írj nekem,hogy tudom e addigra biztosan postázni.Így elkerülhetőek az esetleges kellemetlenségek,ha mégsem tudom valamiért azonnal küldeni a terméket.Köszönöm! :)
Szép napot Neked!:)
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 1 950 Ft | 1 950 Ft |
Postán maradó csomag | 955 Ft | 955 Ft |
Horgolt Baba "Bailey" alkotója: VarazsLujzi

Szeretnélek megkérni Benneteket, hogy ha bármi kérdésetek lenne
-egyedi elképzelésed van
-időpontra szeretnél ajándékot
-postázással kapcsolatban van kérdésed
-Bármiben, ha csak egy picit is bizonytalan vagy : ÍRJ NEKEM ÜZENETET!!!
Több éve van itt a Meskán boltocskám, ahol szívem minden szeretetével, rengeteg munkával készítek Amigurumi figurákat. Sajnos nagyon sokszor tapasztalom,hogy
sokan előbb vásárolnak, majd kérdeznek. Legyen fordított a sorrend, nagyon sokat segítenétek ezzel nekem...:-)
Termékeimet rendelésre készítem, így biztos lehetsz benne, hogy friss alkotást küldök majd Neked. De előfordulhat,hogy kész termékkel is találkozol a polcokon..:-)
A megadott elkészítési idő általában rövidül, de ez nagyban függ a rendeléseim számától.( Kérdezz nyugodtan, ha tudni szeretnéd, mikorra készülök el.)
Ez egyfajta biztonságot ad nekem, hogy időben elkészüljek, illetve minden rendelésre nagy figyelmet fordítok, szeretek szép munkát kiadni a kezeim közül..:-) nem kapkodok,nem futószalagon jönnek a kis horgolmányok...:-)
Fontos tudnod,hogy a horgolás nekem hobbi, nem ebből élek. Nem vagyok a nap 24 órájában online,de próbálok mielőbb válaszolni a levelekre!
Nagyon szeretem a gyerekeket, ezért is lettem Óvónő.
A horgolás számomra a kikapcsolódást jelenti. Kedvenceim az Amigurumi figurák, a horgolt babák...de szeretem a horgolt lakásdekorációkat is. Így ha egyedi elképzelésed van, keress nyugodtan! :-) Szeretem az egyedi kéréseket!
Remélem a munkáim, mosolyt csalnak a Te arcodra is :-)
Köszönöm,hogy itt voltál! :-)
Adri
(VarázsLujzi) :-)
Itt szeretném megköszönni minden Alkotótársamnak a sok-sok szemezgetőt,és ajánlót, amikbe az én munkáim is bekerülhetnek. Puszi Nektek! :-)
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Győr-Moson-Sopron megye
regisztráció: 5 éve