Relax pihentető szemmaszk és arctisztító korong - szépségápolás - arcápolás - arctisztító korong - Meska.hu Relax pihentető szemmaszk és arctisztító korong - szépségápolás - arcápolás - arctisztító korong - Meska.hu
Relax pihentető szemmaszk és arctisztító korong - szépségápolás - arcápolás - arctisztító korong - Meska.hu Relax pihentető szemmaszk és arctisztító korong - szépségápolás - arcápolás - arctisztító korong - Meska.hu
Relax pihentető szemmaszk és arctisztító korong - szépségápolás - arcápolás - arctisztító korong - Meska.hu
Relax pihentető szemmaszk és arctisztító korong - szépségápolás - arcápolás - arctisztító korong - Meska.hu
Pamut anyagból készítettem ezt a saját termelésű levendulával töltött szemmaszkot. Nagyon szeretem a levendula illatát és jótékony hatását, ezért is varrtam meg ezt a csodát először csak magamnak és a családomnak. Mi annyira megszerettük, hogy elkészítettem belőle egy csomagot, melyben újra és újra használható arctisztító korongokkal együtt lehet megvásárolni. Így a természetünket is óvhatjuk, ha az eldobható korongok helyett, ilyen alternatívát használunk. A szemmaszkot vatelinnel és levendulával töltöttem, így nagyon kényelmes, puha a viselése, akár egész éjjen át. Mind a két termék mosógépben, mosózsákban mosható 30 fokon. A szemmaszk belsejében lévő levendula ezzel elveszti illatát, de illóolajjal megújítható a levendula jótékony hatása. Használd te is ezt a természet adta kinccsel készített szemmaszkot. :) A levendula jótékony hatásai: Javítja az életfolyamatokat, fokozza a testi és lelki frissességet. Antibakteriális, fertőtlenítő, gyulladást csökkentő hatása van. Aromaterápiában használva feszültségoldó, idegerősítő, nyugtató hatású. Enyhíti a fejfájást, a depresszív kedélyállapotot, segíti az elalvást, az alvászavarokat megszűnteti. Segít pszichés és idegi panaszok (alvászavar, idegesség, fejfájás, migrén) Meghűléskor tisztítja a légutakat, csökkenti a fertőzéseket. Ha másmilyen színű anyagból szeretnéd, esetleg férfiaknak, férfias mintával, írj bátran, és küldök anyagmintákat. :) A személyes átvétel Budapesten a 11. Kerületben előre egyeztetett időpontban lehetséges, illetve Tatán. A képen szereplő dekorációs termékek nem részei a terméknek.
Összetevők

pamut, levendula

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
szépségápolás, arcápolás, arctisztító korong, szemmaszk, ajándék, relax, karácsony

Színek

fehér, lila

Termékkód

4088171

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
házhoz szállítás előrefizetéssel
2 390 Ft 2 390 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postán maradó csomagként
1 000 Ft 1 000 Ft

Készítette

Róla mondták

“Igényes munka, kedves és gyors kiszolgálás!”