Ezt a 3 db-ból álló garantáltan tartós, diétás mézeskalács házikót barkácsfilcből varrtam kézzel. Ajánlom mindazoknak, akik apró és különleges ajándékot, dekorációt keresnek.
A nagyobb házikó mérete: 7,5 cm magas, 8 cm széles, a kisebbik szélesebb házikó: 7 cm magas, 7 cm széles, a kisebbik keskenyebb házikó: 9 cm magas, 6 cm széles.
Nagyobb mennyiségű karácsonyfadísz vásárlásánál kérlek vedd figyelembe, hogy a postai levélfeladás szabályai változtak. Amennyiben nem tudom bepréselni a díszeket egy kb.30x32,5x2,4 cm-es borítékba, akkor postázáshoz én a postán maradóra vagy a FoxPost feladást ajánlom, mivel így ez csak 990-1.000,- Ft-ba kerül. Amennyibena postán maradó feladás mellett döntesz, akkor írd meg nekem a postahivatal nevét, ahova szeretnéd, hogy a mézeskalácsok megérkezzenek!
Az általad kiválasztott terméket minden esetben ajánlott postai küldeményként adom fel, légpárnás borítékban, melynek költsége a postai díjszabáshoz igazodik. Amennyiben a postai utánvétet jelölöd meg fizetési feltételként, tapasztalataim azt mutatják, hogy kisebb termékek feladása is 1.800,- Ft körüli áron történik, így kérlek vedd fontolóra az átutalás vagy a számlára történő befizetés lehetőségét.
Amennyiben a termékkel bármilyen minőségi gond merülne fel, kérlek jelezd felém, és én megpróbálom orvosolni a problémát.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
csomagautomata előrefizetéssel
|
1 090 Ft |
1 090 Ft |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel