Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu  Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu  Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu  Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu
 Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu  Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu  Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu  Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu
 Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu
 Farmer válltáska kék színben -muffin kedvelőknek - táska & tok - kézitáska & válltáska - nagy pakolós táska - Meska.hu
Farmeranyag és vászonanyag kombinációjából készítettem ez a válltáskát, melyet szalagokkal, táskakarikával és applikációval díszítettem. Sportos viselet, így mindennapi használatra, mint pl. a sétáláshoz, munkába iskolába... Erős, strapabíró kivitelben készítettem. A táska belsejét vidám, színes pamutvászonnal béleltem, az oldalába egy húzózáras zsebet, és egy kulcstartó pántot varrtam hozzá. Mágneszárral záródik. A táska mérete: 39 cm széles 38 cm magas 68 cm pánthossz.
Összetevők

farmeranyag, pamutvászon, mágneszár, gyöngyök, zippzár (húzózár), szalagok, táskakarika

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

patchwork, foltvarrás, varrás

Jellemző
táska & tok, kézitáska & válltáska, nagy pakolós táska, farmertáska, fiatalos, mindennapos, kék, applikáció, mikulásra, farmertáska, válltáska

Színek

kék, mintás

Termékkód

3909520

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Nógrád megye)
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
915 Ft 915 Ft

Készítette

Erikaboltja

Erikaboltja

PIPERÉK, TÁSKÁK- AMIK EGYMÁSHOZ ÉS HOZZÁNK KÖTŐDNEK!!!

5 (218)

Erikaboltja boltja  ›

Róla mondták

“Gyors és megbízható eladó. A kérdésre is gyorsan kaptam választ. Ajánlani tudom mindenkinek”

Axxi

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?