Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Kékfestő madárka - tűzzománc medál - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Kedves kis kékfestő mintás tűzzománc madárkát készítettem. : ) A medált vörösréz lemezre, festőzománc technikával készítettem. A munkám elkészítéséhez fekete, sötétkék és fehér iszapzománcot használtam. A réz lemezre felfestett fekete alap ráégetését követően, egy középkék réteg került a medálra, majd ezt szintén 840 fokon ráégettem. Az ezután már erőteljes, szép kék zománcozott felületet előre megtervezett formában vékony ecsettel, fehér pontokkal, pöttyökkel, ecsetvonásokkal díszítettem. Száradás után, égetés előtt még karcolással körbe igazítottam az esetleg elfolyó pontokat, ecsetnyomokat, majd következett az utolsó égetés. Nem mindennapi, kedves, szép kis ékszer született belőle. A tűzzománc medált a saját színéhez illő, kék színű hengerelt bőrre fűztem, mely bőrvégekkel és kapoccsal záródik. Hossza 47 cm + 5 cm lánchosszabbító. A medál mérete 3,5 x 2,5 cm. Csoda szép ajándék lehet minden népi hagyományainkat, népművészetünket kedvelő nő, vagy akár néptáncos kislány/nagylány számára, bármilyen alkalomra.
Összetevők

vörösréz lemez, iszapzománc, delfin kapocs, bőrvégek, hengerelt bőr

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

tűzzománc, ékszerkészítés

Jellemző
ékszer, nyaklánc, medálos nyaklánc, tűzzománc, egyedi, kézműves, ajándék, kékfestő, népies, madárkás, lányoknak, nőknek, népművészeti, kedves

Színek

fehér, kék

Termékkód

4215223

Az alább megadott szállítási díjak csak az ékszerekre érvényesek! Tűzzománckép vásárlása esetén a csomagfeladás díja (egy kép esetén): 3000 Ft.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
csomagautomata előrefizetéssel
1 090 Ft 1 090 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 100 Ft 1 500 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 200 Ft 1 600 Ft

Készítette

andreart

andreart

Hiszek abban, hogy aki szép dolgokkal foglalkozik, azt rossz szándék nem vezérelheti.

5 (349)

andreart boltja  ›

Róla mondták

“Nagyon szépséges füli, készítője bájos, aranyos, rendkívül figyelmes és precíz, gyors, szeretettel ajánlom mindenkinek!!!”

pirosfarkas

Egyedi rendeléseket is vállal

andreart további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek