Saját feliratoddal kérhető, szív mintával az elején, vagy anélkül. Lepd meg kedvesed házassági évfordulón, Valentin napon, vagy csak úgy egy általad összeállított fényképalbummal, amely csak rólatok szól.
Ha esküvőre ajándékoznád és pénzt is szeretnél adni, kérd borítékkal.
A boríték a borító belső oldalára lesz ragasztva.
Rusztikus stílusú, beragasztós fotóalbum, napló.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legjobb, ha fotósarokkal, mintás ragasztószalaggal vagy kétoldalas ragasztószalaggal teszed be a képeket. Folyékony vagy stift ragasztó hullámosítja a papírt.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B5 méretű: 25*17,5 cm-es.
Egy oldalon elfér 2 db 9*13-as vagy 10*15 - ös fotó, amelyek alá megjegyzéseket, dátumokat írhatsz.
Az album 20lap 200mg-os, prémium minőségű hófehér lapot tartalmaz. 40 oldal - 80kép:)
A borítói 1,5 mm vastag kemény kartonra kasírozott kraft papír, lézer nyomtatott, szerkesztett képpel.
Szegecseléssel megerősített lyukon fűztem át és fontam össze a fonal szálakat, amelyekkel a füzet könnyedén összeköthető.
A füzetet a végén spirálkötő géppel, fém spirállal fűzöm össze. Az általam használt spirál úgynevezett ikerspirál, nem tekeredik ki, mint a hagyományos, régi megoldások:)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérheted megkötővel 3 színben.
Szegecseléssel megerősített lyukon fűztem át és fontam össze a fonal szálakat, amelyekkel a füzet könnyedén összeköthető.
Ha nem kéred rá a megkötőt természetesen a szegecselt lyuk sem lesz rajta.
Kérheted nevekkel feliratozva, vagy nevek nélkül, ez a vásárláskor külön opcióban bejelölhető.
Választhatsz fekete, vagy fehér fém spirál közül.
Ha nászajándéknak szánod és pénzt is ajándékoznál, kérd borítékkal.
A boríték egyedi készítésű, a borító belső oldalára lesz ragasztva.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám, kérdésekre szívesen válaszolok.
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
háztól-házig futár előrefizetéssel
|
3 260 Ft |
3 260 Ft |
Foxpost automatába, előre utalással
|
1 100 Ft |
1 100 Ft |
12000 forint felett ingyenes ,előre utalással