Zsebes tároló - mobil éjjeliszekrény :)
Minden egyben, elérhető helyen!
Praktikus zsebes tárolót készítettem: a sima részét egyszerűen be kell tenni a matrac alá és ta-dámm! ...

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |
A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Zsebes tároló - mobil éjjeliszekrény :) leírása
késztermék, azonnal szállítható
Minden egyben, elérhető helyen!
Praktikus zsebes tárolót készítettem: a sima részét egyszerűen be kell tenni a matrac alá és ta-dámm! készen is van az éjjeliszekrény! Így minden fontos dolog (alvómaci, éjjelilámpa, zsebkendő, kedvenc akármi) elérhető közelségben van éjszaka is.
Ha megtetszett, szívesen elkészítem más méretben, más mintával is - írj belső üzenetet és megbeszéljük. Az ár a felhasznált anyagok és a méret függvényében változhat.
A képen látható darab mérete: kb. 39x48 cm, a zsebek kb. 12 cm magasak. Anyaga 100% pamutvászon, amit mindenütt vékony flízzel béleltem, így van egy kis tartása is. Az anyagokat szabad gépi tűzéssel steppeltem össze.
Mosógépben 40 fokon mosható, vasalható.
Zsebes tároló - mobil éjjeliszekrény :) jellemzői
késztermék, azonnal szállítható
Zsebes tároló - mobil éjjeliszekrény :) szállítása
Szállítás: a postai szállítás költsége a mindenkori postai díjszabás szerint alakul. Az át nem vett és a szállító által visszaszállított csomagot nem fogom még egyszer postázni, a termékek postaköltséggel csökkentett árát visszautalom a számládra.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 1 600 Ft | 1 775 Ft |
Postai küldemény utánvéttel | 2 000 Ft | 2 175 Ft |
Foxpost | 1 100 Ft | 1 200 Ft |
Postai küldemény, postán maradó | 1 405 Ft | 1 570 Ft |
Postai küldemény utánvéttel, postán maradó | 1 805 Ft | 1 970 Ft |
Zsebes tároló - mobil éjjeliszekrény :) alkotója: ceros

Pár szó magamról:
Szeretek varrni
A varrás már gyerekkoromban is az egyik kedvenc időtöltésem volt; egyik első emlékem róla, hogy a konyhaszéken kuporogva a térdemre fektetett munkadarabot gondosan hozzávarrtam a nadrágomhoz...
A méterárukereskedések is mindig lenyűgöznek: a sokféle szín, minta, textúra mind rengeteg lehetőséget hordoz magában, az embernek egy idő után kavarog a feje a sok ötlettől.
Szeretek örömet szerezni
Bármilyen dolog elkészítésében az a legjobb, amikor arra gondolok, hogy fog neki örülni a másik.
A boltomban található dolgokat is ebben a szellemben készítem, fogadd te is szeretettel őket.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek