Földanya gyermekével, a földből előbújó kis csírababával.Mellette a kis dióbölcső. Gondos, aprólékos munkával nemezeltem tömörré, kedve...

kézműves termék, készítette: Tunderlak
anyaga: gyapjú, zsenilia drót
technika: nemezelés

Születés-Földanya gyermekével


   
   

Születés-Földanya gyermekével leírása

Földanya gyermekével, a földből előbújó kis csírababával.Mellette a kis dióbölcső. Gondos, aprólékos munkával nemezeltem tömörré, kedves ajándéknak szánom vagy waldorf iskolák évszak asztalára, de otthoni dekorációként is hirdetheti a közelgő tavaszt.
Mivel 100 %-ban természetes merinoi gyapjúból készítettem, megtalálhatják a molyok. Ez ellen úgy tudsz védekezni, ha világos helyre állítod és pár havonta beteszed egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg már benne levő pici molypeték elpusztuljanak. Ha pedig csak szezonálisan használod és néha eltennéd, akkor legjobb helye a mélyhűtőben van.

Születés-Földanya gyermekével jellemzői

kézműves termék, készítette: Tunderlak
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

ajándék nekik

termékkód
4000845

feltöltve
2021. január 12.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

Születés-Földanya gyermekével szállítása

Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Futárszolgálat előre fizetéssel 1 270 Ft 1 270 Ft
postán maradó levélküldemény 915 Ft 915 Ft
elsőbbségi postán maradó levélküldemény 1 055 Ft 1 055 Ft

Születés-Földanya gyermekével alkotója: Tunderlak

Tunderlak
Orsi vagyok, szeretettel köszöntelek a boltocskámban!
Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben. Hiszem,hogy a látható világon túl is van élet: angyalok, manók, tündérek vigyázzák a lépteinket szerettel, aggódva, vigyázva. Őket keresem és formázom, ha épp engedik magukat tetten érni, leginkább a természetben. Az hogy mit éreznek, Nálad dől majd el kedves vásárlóm: arctalan figurájukba Te leheled a lelket. :-)
Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek