Születés-Földanya gyermekével leírása
Földanya gyermekével, a földből előbújó kis csírababával.Mellette a kis dióbölcső. Gondos, aprólékos munkával nemezeltem tömörré, kedves ajándéknak szánom vagy waldorf iskolák évszak asztalára, de otthoni dekorációként is hirdetheti a közelgő tavaszt.
Mivel 100 %-ban természetes merinoi gyapjúból készítettem, megtalálhatják a molyok. Ez ellen úgy tudsz védekezni, ha világos helyre állítod és pár havonta beteszed egy éjszakára a mélyhűtőbe, hogy az esetleg már benne levő pici molypeték elpusztuljanak. Ha pedig csak szezonálisan használod és néha eltennéd, akkor legjobb helye a mélyhűtőben van.
Születés-Földanya gyermekével jellemzői
Születés-Földanya gyermekével szállítása
Termékeimet alapesetben postán maradó csomagként küldöm, ha csak másképpen nem kéred. Személyes átvételre Pannonhalmán, Győrben és előzetes egyeztetés után Budapesten van lehetőséged.Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
![]() |
1 611 Ft | 1 611 Ft |
Futárszolgálat előre fizetéssel | 1 270 Ft | 1 270 Ft |
postán maradó levélküldemény | 915 Ft | 915 Ft |
elsőbbségi postán maradó levélküldemény | 1 055 Ft | 1 055 Ft |
Születés-Földanya gyermekével alkotója: Tunderlak

Szeretem a gyapjút. Szeretem benne, hogy a természet ajándéka, amit anélkül kérhetünk el tőle, hogy beleavatkoznánk a rendjébe. Az a minőség, ami az állatokat hivatott melegíteni, melegít minket is más formában: jó hozzáérni, formázni, takarózni vele, vagy csak gyönyörködni a létrehozott kis lényekben. Hiszem,hogy a látható világon túl is van élet: angyalok, manók, tündérek vigyázzák a lépteinket szerettel, aggódva, vigyázva. Őket keresem és formázom, ha épp engedik magukat tetten érni, leginkább a természetben. Az hogy mit éreznek, Nálad dől majd el kedves vásárlóm: arctalan figurájukba Te leheled a lelket. :-)
Órákat el tudok tölteni tűnemezeléssel, igazi flow-élmény, mint ahogy utána a gyönyörködés is bennük. A babáim inkább dekorációk, mint játékok, arra hivatottak, hogy örömet, vidámságot vigyenek az otthonaitokba vagy azokhoz, akiknek ajándékozzátok őket. A boltomban található kis lények egyediek, ugyanolyat nem, de egy eladotthoz hasonlót szívesen készítek. Ha valamelyik tündérem, angyalom megszólított, keress bátran!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót
Győr-Moson-Sopron megye
regisztráció: 12 éve