Ébredés - Hóvirágos szütyő
Szépen lassan megérkezett a tavasz, ébredésnek indul a természet, és ezek a törékeny pici virágok ismételten megihlettek minket, készít...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: textilbőr, selyem blúz, fém kellék
technika: újrahasznosított alapanyagból készült termékek, varrás

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Ébredés - Hóvirágos szütyő leírása
Szépen lassan megérkezett a tavasz, ébredésnek indul a természet, és ezek a törékeny pici virágok ismételten megihlettek minket, készítettünk hát egy igazán egyedi, 3D-s hóvirágos szütyőt.
Magassága mindössze 17 cm, átmérője 13 cm. Anyaga kívül puha textilbőr.
A lecsatolható pántnak köszönhetően lehet hordani a csuklóra akasztva, vagy féloldalasan vállra vetve.
A táska belseje egy nagyon kellemes, barack színű újrahasznosított selyemblúzból lett kiszabva.
Ébredés - Hóvirágos szütyő jellemzői
Ébredés - Hóvirágos szütyő szállítása
A megvásárolt termékeket az aktuális postai díjszabásoknak megfelelően postázzuk, bélelt borítékban, ajánlott küldeményként.Személyes átvételre Kartalon, illetve Budapesten, a Keleti Pályaudvarnál van lehetőség előre egyeztetett időpontban.
Felhívom a figyelmét arra, hogy a sima levélként történő feladás esetén a csomag esetleges eltűnéséért semmilyen felelősséget nem vállalunk! Amennyiben vásárlásnál mégis ezt az opciót választja, a vásárlással tudomásul veszi ennek kockázatát, és azt, hogy a későbbiekben semmilyen kártérítési igénnyel nem fordulhat hozzánk.
Utánvétes fizetést nem áll módunkban elfogadni!
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Személyes átvétel | 0 Ft | 0 Ft |
Postai küldemény előre fizetéssel | 430 Ft | 430 Ft |
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 915 Ft | 915 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 1 055 Ft | 1 055 Ft |
Foxpost automatába (előre fizetéssel) | 1 099 Ft | 1 099 Ft |
Foxpost házhoz szállítás (előre fizetéssel) | 1 599 Ft | 1 599 Ft |
Ébredés - Hóvirágos szütyő alkotója: KrianaDesign

Korábban más kreatív tevékenységet is kipróbáltam, mire eljutottam az ékszerkészítéshez.
Törekszem mindig valami újra, amivel egyedivé tehetem ékszereimet és frissíthetem kínálatomat.
A gyöngyfűzött ékszerek mellett elkezdtem üveglencse és söröskupak felhasználásával is ékszereket, kiegészítőket készíteni.
Mint környezettudatos embert, érdekelt, hogy az újrahasznosítás gondolatát hogyan tudnám beemelni profilomba, mi lehet az a hulladéknak szánt tárgy, amit új funkcióval tudok felruházni.
Ügyelek arra, hogy csak tökéletes minőségű ékszer kerüljön ki a kezeim közül. Nagy gonddal és odafigyeléssel készülnek, mindegyik egyedi kiegészítőkkel rendelkezik, biztosítva viselője számára, hogy Ő is egyedi legyen általa.
A Kriana Design jelenleg háromfős csapatot jelent. Én készítem az ékszereket, az adminisztrációét és a vásárlókkal való kapcsolattartásért egy kedves barátom, Viktor felel.
Profilunkat 2015-ben kiegészítettük az ékszerekhez készülő, szettben is viselhető egyedi kézműves táskákkal, illetve készülnek szezonálisan ajándék- és lakásdekorációs tárgyak. Ezeket édesanyám készíti.
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek

jelöld kedvencnek az alkotót az alkotó már a kedvenced
Pest megye
regisztráció: 4 éve