Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Fehér műszálas anyagra hímeztem ezt az aranyos kis kalocsai mintát.A minta kalocsai, de a színezés nem. 2 fajta arany színű és barna selyem fonallal hímeztem. A virágok mellet is kézzel hímeztem a karkötő szélét fehér fonallal.Bronz szereléket és arany szereléket tettem rá tettem rá. 1 szem gyönggyel díszítettem. Delfinkapoccsal záródik.Tettem rá láncot is, hogy azzal a csukló méretére lehessen kapcsolni. Mérete: hímzett rész 17 cm hosszú és /középen/ 5,7 cm és arányosan keskenyedik a vége felé.
Összetevők

fehér műszálas anyag, végzáró, szerelőkarika, lánc, gyöngykupak, gyöngy, delfinkapocs, hímzőfonal, bronz, gyöngy

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

ékszerkészítés, hímzés

Jellemző
ékszer, karkötő, hímzett

Színek

arany, barna, bronz

Termékkód

4513561

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
900 Ft 900 Ft

Készítette

Róla mondták

“Gyönyörű nyaklánc!Nagyon örülök neki!:)”

Halacska5

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek