Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Hímzett karkötő - ékszer - karkötő - Meska.hu
Nagyon gyönyörű zöld színekkel hímeztem ki ezeket a virágokat. 3 fajta zöld, a virágok közepe sárga.Selyem fonalat használtam a hímzéshez. A virágok mentén fehér fonallal hímeztem körbe a karkötőt. Alapja fehér műszálas anyag. Minden szerelék bronz színű rajta. Az egyik végére szerelőpálcára fűztem fel nagyon szép kis csillogó szívecske alakú akril gyöngyöt díszítésül. Delfinkapoccsal záródik. Mérete Hímzett rész 18,8 cm, teljes hossza 22,5 cm. Szélessége 5 cm középen és arányosan keskenyedik a vége felé.
Összetevők

fehér műszálas anyag, hímző fonal, végzáró, delfinkapocs, szerelőkarika, szerelőpálca, gyöngy

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

ékszerkészítés, hímzés

Jellemző
ékszer, karkötő, hímzett

Színek

bronz, sárga, zöld

Termékkód

4513562

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
650 Ft 650 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon kedves, kellemes partner. Mindenkinek ajánlom!!!”

Manovarazs Manovarazs

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek