Tüll bevásárló zsák ÖKO zacskó 6 db menta geometria - táska & tok - bevásárlás & shopper táska - zöldség/gyümölcs zsák - Meska.hu Tüll bevásárló zsák ÖKO zacskó 6 db menta geometria - táska & tok - bevásárlás & shopper táska - zöldség/gyümölcs zsák - Meska.hu
Tüll bevásárló zsák ÖKO zacskó 6 db menta geometria - táska & tok - bevásárlás & shopper táska - zöldség/gyümölcs zsák - Meska.hu Tüll bevásárló zsák ÖKO zacskó 6 db menta geometria - táska & tok - bevásárlás & shopper táska - zöldség/gyümölcs zsák - Meska.hu
Tüll bevásárló zsák ÖKO zacskó 6 db menta geometria - táska & tok - bevásárlás & shopper táska - zöldség/gyümölcs zsák - Meska.hu
Tüll bevásárló zsák ÖKO zacskó 6 db menta geometria - táska & tok - bevásárlás & shopper táska - zöldség/gyümölcs zsák - Meska.hu
Öko tüll zsákok bevásárláshoz, tároláshoz MŰANYAG HELYETT! 6 db-os bevásárló zsákocskát készítettem, menta, vagy türkiz kékes, geometrikus vászonnal kombinálva. Ez egy 6 darabos szett, de kérésre kibővíthető, akár más méretben is :) A szett tartalma: 2 db 19cmx25cm-es zsák 2 db 25cmx31cm-es zsák 2 db 28cmx36cm-es zsák Megerősített varrásokkal készítettem, a tetején zsinórral lehet összehúzni őket, majd a behúzóval fixálni.
Összetevők

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Anyaga:

Technika

varrás

Jellemző
táska & tok, bevásárlás & shopper táska, zöldség/gyümölcs zsák

Színek

fehér, kék

Termékkód

3499999

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
0 Ft 0 Ft
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
1 100 Ft 1 200 Ft
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
1 300 Ft 1 300 Ft

Készítette

Róla mondták

“Rendkívül segítőkész, figyelmes, rugalmas és gyors eladó. A termékei pedig meseszépek, igényesek. Nagy örömet szereztem vele, megajándékozottaimnak.”

Orsolya81

Egyedi rendeléseket is vállal

Petusa további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek