Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Menta /nyaklánc/ - ékszer - nyaklánc - medálos nyaklánc - Meska.hu
Filc alapra, nagyon szép menta színű selyem fonallal hímeztem ezt a virágot. A közepe sárga. Nyakláncot készítettem belőle. Szívecske alakú tekla gyönggyel díszítettem. Fehér selyem zsinórra fűztem fel, amely delfinkapoccsal záródik. A virág mérete 5x5 cm. A pánt 23 cm hosszú.
Összetevők

filc, kordonet selyem fonal, selyem zsinór, tekla gyöngy, szerelőpálca, gyöngy, ezüst, rozsdamentes

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Népművész termék

Technika

ékszerkészítés, hímzés

Jellemző
ékszer, nyaklánc, medálos nyaklánc, hímzett

Színek

fehér, sárga, zöld

Termékkód

4028571

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
560 Ft 560 Ft

Készítette

Róla mondták

“Nagyon szép a cipő, amit hímeztettem.Mint egy kisgyerek ,úgy örültem neki. Rendes, kedves, segítőkész eladó! Bátran ajánlom mindenkinek.”

vikori

Egyedi rendeléseket is vállal

Bodorka27 további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek