"Türkiz Harmoni" Kerámia Szélcsengő

Ősi Feng Shui eszköz mely bőséget és harmóniát teremt! Fehér agyagból aprólékos kézi munkával készül mázas cserepek.Virágok és levelek ...

kézműves termék, készítette: hajasmaria
anyaga: agyag, máz, spárga
technika: kerámia

"Türkiz Harmoni" Kerámia Szélcsengő


   
   

"Türkiz Harmoni" Kerámia Szélcsengő leírása

Ősi Feng Shui eszköz mely bőséget és harmóniát teremt! Fehér agyagból aprólékos kézi munkával készül mázas cserepek.Virágok és levelek erős spárgára fűzve,hogy akár nálad csilingelhessenek.Díszítheted vele lakásod kerted,balkonod.Gyönyörű,nagy és mutatós kb:55cm hosszú.A négyszögletes tartó :13×9cm .Boltunkban minden alkotás kész termék ezért akár azonnal megvásárolható.

"Türkiz Harmoni" Kerámia Szélcsengő jellemzői

kézműves termék, készítette: hajasmaria
összetevő

technika


színek

típus
fizikai

termékkód
4039212

feltöltve
2021. február 17.

megtekintés
alkalommal

kedvencelés

"Türkiz Harmoni" Kerámia Szélcsengő szállítása

Elállási jog; Kedves Vásárló, jogodban áll a vásárolt termékemet 14 napon belül,eredeti csomagolásban ,sértetlenül részemre visszaküldeni ! Ez esetben visszafizetem a vásárolt termék postaköltség nélküli vétel árát. /Elállási jogodat viszont nem gyakorolhatod amennyiben a terméket a te kérésedre állítottam elő !Kedves vásárló minden termékemet jó szülői gondossággal csomagolok mivel a legtöbb egyedi darab újra ugyan olyan elkészítése szinte lehetetlen. Törékeny alkotások sajnos minden esetben nem sikerülhet megvédenem Őket!Saját belátásodra és felelősségedre bízom a csomagküldési mód megválasztását.******* Amennyiben törékenyként adom fel a Posta felelősséget vállal ha véletlenül eltörik ,illetve ha a jegyzőkönyv azt állapítja meg ,hogy a nem megfelelő csomagolás miatt keletkezett a kár természetesen én vállalom a felelősséget és a kártérítést_*******Viszont ha simán adom fel akkor nem vállal felelősséget a posta és nekem sem áll módomban téríteni a károdat!!!******** Személyes átvétel XXI.kerületben lehetséges .Átvételed tervezett időpontját kérlek jelezd felém!Szeretném kérni,hogy a személyes átvételt 10 napon belül szíveskedj intézni ,ettől hosszabb átvételi ideig a terméket csak előre utalással tudom tartani.Ugyan ez vonatkozik a postán kért csomagnál is ha az utalás nem érkezik meg 10napon belül úgy a vásárlást automatikusan semmisnek tekintem.Megértésed köszönöm.

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
Egy termék
vásárlása esetén
Több termék vásárlása
esetén összesen
Személyes átvétel 0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előre fizetéssel 1 611 Ft 1 611 Ft
Postai Biztosított,Törékeny Feladás !!!! 3 970 Ft 3 970 Ft

"Türkiz Harmoni" Kerámia Szélcsengő alkotója: hajasmaria

hajasmaria
Kedves Látogató! Mi egy alkotó páros vagyunk sok szeretettel,közös munkánk eredményeként születnek ezek a kerámia tárgyak.Sajnos elfoglaltságaink miatt nem tudunk egyéni elképzeléseket teljesíteni. Egy héten egyszer, szerdán viszem az eladott portékákat a postára .A szerda reggel 8 h-ig beérkezett utalásokat tudom feladni.Ezt a vásárlásnál kérlek vedd figyelembe.Kellemes nézelődést bultunkban!

kérdésem van a termékkel kapcsolatban


Ajánlott / Hasonló termékek