KÉSZLETEN! - álló zsebkendő tartó kék virágos
Törekszem arra, hogy a szabásból maradt még használható anyagok a végsőkig fel legyenek használva, ezért sok mindent tárolok. Most ebből a tárolós dobozból előkerült néhány anyag darab, melynek a mérete és mintája alapján álló zsebkendő tartókat készítettem.
Nagyon praktikus darab, mert a tetejét le tudod hajtani amikor megtöltöd, vagy kiveszed a zsebkendőt belőle.
Jó tartását a 3 réteg adja: külső pamutvászon, belül a külső szegéllyel megegyező mintás pamutvászon, közötte merevítő anyag. Francia varrással készül, ezért kívül-belül ugyanolyan szép, akár kifordítva is használhatod.
Nemcsak zsebkendőt tarthatsz benne, van aki intim tokként is használja... nekem most nagyon szeretem darab, ezért egyet meg is tartottam magamnak :)
Boltomban további mintákkal is megtalálod, de mindből csak egy-egy darab lesz elérhető.
Mérete: Összesen 10 db, egy kis csomag zsebkendő fér bele.
* virágos * kék * zsebkendő tartó * ajándék * tanévkezdés * iskola * zerowaste
Termék súly: 15 g + csomagolás
További zsebkendő tartók, kulcstartók:
https://www.meska.hu/Shop/index/11325/43484
Annetextil Handmade
Termékeink kisállat-szőrmentes műhelyben készülnek.
Környezetbarát, cellulóz alapú (komposztálható) celofán tasakot használok csomagoláshoz, amely védi a terméket a szállítás során, mégis esztétikus megjelenést biztosít.
Ha a terméket ajándékba szánod, igény esetén személyre szóló ajándékkártyát is kérhetsz a csomag mellé – ezt kérlek belső üzenetben jelezd felém!
25000 Ft kosárérték felett INGYEN25000 kuponkóddal ingyenes szállítást tudsz igénybe venni. A kódot a kosárban kell megadni.
Kedves Vásárlóm!
A megvásárolt termékeket a vételár beérkezése után indítom útnak.
Készleten lévő termékek: Az utalás beérkezését követő 2 munkanapon belül átadom a futárnak.
Rendelésre készülő termékek: Ha a termékleírásban jeleztem, a gyártást az utalás után kezdem meg. Az elkészítési idő általában 5-10 munkanap, utána 2 munkanapon belül postázom.
Fizetés és átvétel: Előreutalással és bankkártyával tudsz fizetni.
Utánvételre és személyes átvételre jelenleg nincs lehetőségem.
Szeretettel: AnnetextilHandmade
Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)
|
Egy termék |
Több termék |
|
Postai küldemény (ajánlott) előrefizetéssel
|
630 Ft |
630 Ft |
|
MPL posta csomagautomata
|
995 Ft |