Különleges mintázatu  anyagból készült neszesszer - táska & tok - neszesszer - Meska.hu Különleges mintázatu  anyagból készült neszesszer - táska & tok - neszesszer - Meska.hu
Különleges mintázatu  anyagból készült neszesszer - táska & tok - neszesszer - Meska.hu Különleges mintázatu  anyagból készült neszesszer - táska & tok - neszesszer - Meska.hu
Különleges mintázatu  anyagból készült neszesszer - táska & tok - neszesszer - Meska.hu
Különleges mintázatu  anyagból készült neszesszer - táska & tok - neszesszer - Meska.hu
Jó minőségű , különleges mintázatu anyagból készült neszesszer. Alkalmas iratok ,kártyák, kozmetikai szerek, vagy egyéb apróságok tárolására. Ajándéknak is ajánlom. Vatelinnel és pamuttextillel bélelt húzózáras. Mérete: 20 x 14 cm
Összetevők

textil, vatelin, húzózár

Ára

/ 1 db

Termék elérhetősége

Késztermék, azonnal szállítható

Termék típusa

Kézműves termék

Technika

varrás

Jellemző
táska & tok, neszesszer

Színek

arany, fehér, kék

Termékkód

4045234

Személyes átvétel Nyírtelken lehetséges

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Személyes átvétel
(Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)
0 Ft 0 Ft
háztól-házig futár előrefizetéssel
3 260 Ft 3 260 Ft
Postai küldemény előre fizetéssel
400 Ft 900 Ft

Készítette

annavegera

annavegera

egyedi kézzel készített termékek, munkából hobbi...

5 (24)

annavegera boltja  ›

Róla mondták

“Másodszor rendeltem Annától, nagyon szépek a táskái, igényes kivitelezés. Az ár is megfelelö, a táskák amiket kaptam pont olyanok, mint amire számítottam, jó szívvel ajánlom!”

Magyarorszag

Egyedi rendeléseket is vállal

annavegera további termékei

Ezeket láttad már?
Hasonló termékek