Bézs-arany bojtos fülbevaló
A fülbevaló felső részét egy nagyobb arany-fekete gyöngyből készítettem, apró fekete csiszolt gyöngyökkel díszítettem. Színben hozzá i...
késztermék, azonnal szállítható
anyaga: gyöngyök, ékszerdrót, szatén bojt
technika: ékszerkészítés, gyöngyfűzés, gyöngyhímzés

Fizetési és szállítási mód
Regisztráció
Szállítási adatok
Szállítási cím

Jelentkezz be

Összesen |
|
Termék ára: | {{ product.price }} Ft |
Szállítási költség: | {{ postagePrice }} Ft |
Teljes összeg: | {{ totalPrice }} Ft |

A vásárlás folyamatban van, kérünk, hogy ne kattints el az oldalról!
Bézs-arany bojtos fülbevaló leírása
A fülbevaló felső részét egy nagyobb arany-fekete gyöngyből készítettem, apró fekete csiszolt gyöngyökkel díszítettem. Színben hozzá illő, világos arany szatén rojtokkal csinosítottam. A felső gyöngy átmérője kb. 0,8 cm, a rojttal együtt a teljes hossza kb. 7,5 cm. Akasztója arany színű ékszerdrót.
Elegáns, ugyanakkor vagány is egyben.
Bézs-arany bojtos fülbevaló jellemzői
Bézs-arany bojtos fülbevaló szállítása
Egy termék vásárlása esetén |
Több termék vásárlása esetén összesen |
|
---|---|---|
Postai küldemény (ajánlott) előre fizetéssel | 600 Ft | 600 Ft |
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előre fizetéssel | 700 Ft | 700 Ft |
Bézs-arany bojtos fülbevaló alkotója: panyinora
Ékszerkészítés a hobbim. Esténként, szabadidőmben pihenésképpen ezzel kapcsolok ki, ezzel töltekezem. Néha csak úgy nekiülök, aztán a kezem alatt formálódik, születik valami szép...
Barátaimnak, kollégáimnak igyekszem személyre szabott, egyéniségükhöz illő ékszerrel örömet szerezni. És - bár sok barátom van - az ékszerek gyarapodása túlnőtt minden név- és szülinapon... Így tehát arra gondoltam, hátha Téged is sikerül megörvendeztetnem egy hozzád illő darabbal.
Eleinte gyöngyökkel dolgoztam, de mostanában egyre inkább vonz a drótékszer készítés. Szeretem a természetes anyagokat és formákat: az ásványokat, üveget szívesen kombinálom fa, virág motívumokban. Szívesen készítek ékszergarnitúrákat, mert nőként gyakran tapasztalom, milyen nehéz összeillő, egymással harmonizáló kiegészítőket beszerezni.
Őszintén remélem, ékszereim között találsz kedvedre valót. Ha egyéni kérésed van, írd meg bátran.
Kellemes nézelődést!
kérdésem van a termékkel kapcsolatban
Ajánlott / Hasonló termékek
jelöld kedvencnek az alkotót
Komárom-Esztergom megye
regisztráció: 6 éve