Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu
Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu
Frida - rendelhető romantikus, széles, gyöngyhímzett karkötő -  - Meska.hu
Szemkápráztatóan színesre hangolt, számomra festői szépségű, széles, gyöngyhímzett karkötő, melyre erőteljes színű, pompás japán és cseh gyöngyökből buján hömpölygő kacskaringókat, csigavonalakat és virágokat hímeztem (szemenként) fekete, filc alapra, aztán puha, bőr hátlapot varrtam rá, egy sor gyönggyel szegtem be, és mágnesnyelves csattal szereltem fel. A gyöngyhímzés nagyon időigényes, sok figyelmet, türelmet igénylő tevékenység. Megrendelés esetén kérlek, vedd figyelembe, hogy egy ilyen karkötő 7 napig készül. Mutasd meg azoknak, akik valóban közel állnak hozzád, mennyire fontosak számodra! Válassz nekik (vagy magadnak!!!) igazán különleges, kézzel készült, egyedi gyöngyékszert! MÉRET: ---------- A képen látható karkötő csattal együtt (becsatolt állapotban) 18,5 cm hosszú, legszélesebb pontján 4,5 cm széles. Ettől eltérő méret esetén az ár is változik. MEGRENDELÉSRE ----------------- Szívesen csinálok neked is ehhez nagyon hasonlót! Azért csak hasonlót, mert két teljesen egyforma karkötőt nem tudok készíteni. A karkötő nem vízálló! A karkötőt buborékos borítékban, ajánlott küldeményként postázom.
Összetevők

filc, bőr, ragasztó, bőrvarró cérna, damil, gyöngy, fém csat

Ára

/ db

Termék elérhetősége

Rendelésre készül, elkészítési idő: ~ 7 munkanap

Termék típusa

Iparművész/design termék

Technika

gyöngyfűzés, gyöngyhímzés, hímzés

Jellemző
gyöngyhímzés, csigavonal, frida, művészet, virág, tarka, romantikus, ősz

Színek

csíkos, mintás, tarka

Termékkód

3146034

Lehetséges szállítási módok és díjai (Magyarországra)

Egy termék Több termék
Postai küldemény (elsőbbségi, ajánlott) előrefizetéssel
600 Ft 600 Ft

Készítette

Róla mondták

“Mindkét karkötő nagyon-nagyon tetszik, igényes és egyedi darabok. Már most imádom! A készítő pontos és korrekt.”

ungr ungr

Egyedi rendeléseket is vállal
Ezeket láttad már?