Nyerj ametiszt szellőrózsa medált a Meskán!

A szellőrózsa egyszerű eleganciája ihlette a Meskamázli heti nyereményét, PerAnnaEkszer Képző- és Iparművészeti Lektorátus által zsűrizett ékszerét. A gyorsan hervadó, törékeny szirmú szellőrózsa már az ókorban is a memento mori virága volt; a keresztény virágszimbolikában Krisztus szenvedéseire és könnyeire utal; a szerelmesek virágnyelvén pedig a remény utolsó szikrájáról vall. Tünékeny szépségével éppen ezért a jelenben élésére és a lehetőségek megragadására int.

Az ékszer alkotója a szellőrózsa mandala-szerűen tökéletes harmóniáját és tűnő szépségét ametisztbe zárva tette örökéletűvé. A szilárd ametiszt a tudatosság és a józanság köve: nagy segítséget jelent a hordása annak, aki biztonságra vágyik, indulatait fékezné, vagy a mindennapok viharában nem szeretné elveszíteni józan ítélőképességét.

 

Az amatisztnek sokoldalúsága és általános hatásai miatt a fél Zodiákus jó hasznát veszi: a forrófejű Kosok, az impulzív Nyilasok, a végletes Skorpiók, a realitástól gyakran elszakadó, álmodozó Halak, a mindent érteni vágyó Szüzek és az öntörvényű, lázadó Vízöntük egyaránt szerencsekövüknek tudhatják ezt a kékes-lilás fényben ragyogó ásványt.

 


A szellőrózsát ezüstözött nikkelmentes drótból, ametiszt ásványgyöngyök és hozzá illő lila AB toho kásagyöngyök felhasználásával formázták meg. A medál átmérője 4,5 cm, a hozzá tartozó ezüstözött lánc hossza pedig 46 cm.
Ideális kiegészítő üzleti tárgyalásokhoz, munkahelyre, színházba, vagy bárhova, ahol elkél a kifinomult ízlésű, tudatos nő imidzse.

Ha pont ez a szellőrózsa-medál tenné teljessé az ékszergyűjteményedet, játssz érte a Meskamázlin!

 

A Meskamázli előző heti fordulójának nyereménye, oOoRiellaoOo bulis övtáskája viszont nyilvánvalóan egy valódi bohém léleknek szerez nagy örömet: a gazdája mától Miramona! Gratulálunk és jó szórakozást, bárhova is kísérje a party-övtáska!